- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да го възбудя?
Здравейте всички
Искам да възбудя гаджето ми без да го пипам там, защото все още не си позволяваме да се събличаме, но и не се пипаме от долу през дрехите. Когато го целувам само не се получава и ако можете да ми дадете някакъв съвет къде да го целувам и къде да го пипам/галя та да стане нещо ще ви бъда много благодарна
П.С. - и двамата сме на 15
На 15 год и не сте се пипали по ...абе вие не сте добре.. другите на 15 вече се ебат а ти по кура не смееш да го пипнеш
всеки си има "слабо място" трябва да откриеш мястото където целувките го побъркват и да започнеш да си изграеш лекичко с език...може леко да го ухапеш... може и по-силно зависи той дали обича и ти дали обичаш да го правиш... ама то какъв е смисъла да го възбудиш ако не пипнеш за да провериш резултата ...има мн начини да побъркаш едно момче... знам ли.. хайде успех
![]()
Еми,ако не искаш да го пипаш "там долу" .. трябва да знаеш как да целуваш. Започни от ухото му .. Целувай го първо само по края /на ушната мида/ .. Дишай по-тежко така,че да може да усети горещият ти дъх .. но не прекалявай така че да изглежда неестествено и направено. След това му пусни език първо по възглавничката на ухото,след това леко засмучи или го "погали" със зъбки. После започни да разхождаш езика си поо и във ухото му. Знай че по и в ухото има много нервни окончания. Моят приятел например не ми дава да го целувам по ушите на публични места,защото му става ..Така след като си поиграеш достатъчно с ушите .. слез до вратлетоо .. Целувай го, ближи,хапи / но леко/ .. Прави го с много чувства и страст .. Можеш докато го целуваш от едната страна да държиш лицето му от другата страна с ръка .. След вратлето "тръгни" отново с език нагорее .. анпример по адамовата му ябълка и стигни до брачиката. После закачливо почни го да целуваш или леко пак да го хапиш. Ако не се възбудии приятелят ти тогава .. знай,че му има нещо ..
Айде и успех!
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
emi az ne vijdam kakuv e smisula da pravi6 si4ko tva kato nqq da si dovur6i6 rabotata to taka 6e mu e po gadno ot kolkoto gotino 6toto opredeleno ne e mn priqtno da te vuzbudqt i da te zarejat![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
+1Първоначално написано от miShle
И все пак няма да ти се разсърди приятеля ти ако го погалиш и долу (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ако се смяташ за сексапилна,а не можеш да го възбудиш с целувки..кажи му,че си мъж.![]()
праиш му една свирка и приключваш,няма да му го пипаш-само лапаш![]()
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте...;[
Oh, sgotvi mu, dea...Първоначално написано от koteto921
![]()
Първоначално написано от FuckWithTheNight
xaxaxax
a sq po temata kum opisanite gore ne6ta ako dobavij i nokti po gurba i nqkoe po strasno izre4enie na 1000% 6te my stane ako neeeeeee zna4i e gei![]()
Ха .,и за кво ти е да го бъзбуждаш кат няя ниш да праите после...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
bravo na momi4eto kato se celuvate pogaligo zad vratataПървоначално написано от koteto921
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
сложи му ръжеце на дупето ти или на гърдите ти![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
само немога да разбера за къде бързате??? цял живот секс ви чака...... на по 15 и двамата се чудят как да се възбудят...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
изобщо не си играи с него много е тъпо освен това много боли ако момче е дълго в ерекция и не стигне до края после не се стои от болка в тестисите какво да направиш биология .... аз съм бил преди време в такава ситуация и е ужасно![]()
![]()
ako nqma da pravite ni6to nqma smisal da go vazbujda6-mnogo boli naistina posle izpitval sam go nese jiveeako ve4e ste re6ili da pravite sex napravo go sabli4ai
![]()
da be maina k1v e smis1la?Първоначално написано от pandelka
Is everybody going crazy?!?
abe ti ako go pipne6 nema te namrazi![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
На мен ли го казваш ... бяхме на екскурзия.... след вечерта рано сутринта тръгнахме до връх шипка пеша по стълбите точно когато снега се топи с тези ужасни болки смятай как се изкачва и слизаПървоначално написано от peckyty
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
![]()
бръкни му у ГЗо и си уближи пръста пред него
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i az mislq kato za godinite ti 4e tva s noktite po gurba e mnoo qko,li4no az mnogo se kefq kogato s nokti nejno po4esvam nqkoi i go celuvam po vruta![]()
bahti kvi sme mrusnici a ,ama moito dete kuv e smisala da go vubudi6 i posle ko,ai moje da si hodi6 prilojih si nay4enoto,nzzzz
![]()
Гали го нежно по тялото и целувай го по врата....мисля че това ще помогне