Zdraveyte, znache i az imam podoben problem, no po tochno neznam dali az sim vinovna toy ili i dvamata.. :/ Zapoznahme se v uchilishte, no predvaritelno maykite ni bqha priqteli. Kato se zapoznahme beshe mi napravil losho vpechatlenie- ne mi haresvashe nachina mu na dirjanie. Sled vreme pochna mnogo milo da e dirji s mene (nikoga ne e bil grub) , izlizahme vinka, toy plashtashe.. Idvashe vzemashe me ot vkishti i posle hodehme i posle pak idvashe u nas da me ostavi vkishti i kazvashe idval za da bide siguren, che sim dobre i vkishti. I bqh shtastliva s nego vipreki che nqmashe ime tova koeto pravehme, ne se celuvahme,pregrishtahme.. bila sim sama s nego sama vkishti do kisno, dirjeshe s mene kato edna princesa

no sled mesec i polovina izvednij spra da idva v uchilishte, sprq s mene da govori i ot vkishti ne izlizashe.. i taka ot okolo 9 meseca ne si govorim no ako me vidi kazva - az shtqh da te pokanq da izlezem nqkide, no chuh che si bila bolna ili idva i me posreshta ponqkoga na spirkata(ako e bil tozii dden na uchilishte), zapozna me s priqtelite si. Kazal na edna moq priqtelka che e bil s mene samo za da spa s nego i drugi neshta. No toy oshte sled kato se zapoznahme kaza che ne haresva tazi moq priqtelka i sega pak sishtoto mi kazva i zatova e kazal taka i , che ne misli taka i sijalqva za tova koeto kaza i az reshih da se sreshten sledvashtata sedmitsa. Az mu vqrvam kolkoto i roditelite me pazqt ot nego, toy nikoga nqma da mi napravi neshto koeto az ne iskam i mislq che horata okolo mene ne go vijdat taka kakto az go vijdam. Naricham tova lyubov bih prostila tova koeto e govoril za mene. Kakvo znachenie ima mnenieto na drugite ako az sim shtastliva s nego?!? vie kakvo mislite

bih iskala da chuq i vashte mneniq