.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от YusufovaM Виж мнението
    Zdraveyte, znache i az imam podoben problem, no po tochno neznam dali az sim vinovna toy ili i dvamata.. :/ Zapoznahme se v uchilishte, no predvaritelno maykite ni bqha priqteli. Kato se zapoznahme beshe mi napravil losho vpechatlenie- ne mi haresvashe nachina mu na dirjanie. Sled vreme pochna mnogo milo da e dirji s mene (nikoga ne e bil grub) , izlizahme vinka, toy plashtashe.. Idvashe vzemashe me ot vkishti i posle hodehme i posle pak idvashe u nas da me ostavi vkishti i kazvashe idval za da bide siguren, che sim dobre i vkishti. I bqh shtastliva s nego vipreki che nqmashe ime tova koeto pravehme, ne se celuvahme,pregrishtahme.. bila sim sama s nego sama vkishti do kisno, dirjeshe s mene kato edna princesa no sled mesec i polovina izvednij spra da idva v uchilishte, sprq s mene da govori i ot vkishti ne izlizashe.. i taka ot okolo 9 meseca ne si govorim no ako me vidi kazva - az shtqh da te pokanq da izlezem nqkide, no chuh che si bila bolna ili idva i me posreshta ponqkoga na spirkata(ako e bil tozii dden na uchilishte), zapozna me s priqtelite si. Kazal na edna moq priqtelka che e bil s mene samo za da spa s nego i drugi neshta. No toy oshte sled kato se zapoznahme kaza che ne haresva tazi moq priqtelka i sega pak sishtoto mi kazva i zatova e kazal taka i , che ne misli taka i sijalqva za tova koeto kaza i az reshih da se sreshten sledvashtata sedmitsa. Az mu vqrvam kolkoto i roditelite me pazqt ot nego, toy nikoga nqma da mi napravi neshto koeto az ne iskam i mislq che horata okolo mene ne go vijdat taka kakto az go vijdam. Naricham tova lyubov bih prostila tova koeto e govoril za mene. Kakvo znachenie ima mnenieto na drugite ako az sim shtastliva s nego?!? vie kakvo mislite bih iskala da chuq i vashte mneniq
    Като за начало, пиши на кирилица.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer Виж мнението
    Направих някои глупости, които доста нараниха моето момиче(уточнявам, че "глупостите" не включват изневери и такива неща, просто се държа тъпо и развалям срещите ни), а аз много я обичам и осъзнавам изцяло вината си, и искам да се извиня... Споделете някакъв оригинален начин за това!

П.С. И сам мога да се сетя просто да поговоря с нея, темата е за по-оригинални решения Благодаря предварително!
    Това ми звучи малко като "Как да изманипулирам момичето най-успешно?". Като си правил изневери и глупости ще си носиш последствията, просто е.

зависи от момичето смсл помисли какво тя харесва и предполагам че трябва да е нещо романтично

Голям фен Аватара на JuStElly
    За този с темата - казваш й го, обясняваш й че я обичаш, лесно е.

За мацката с гаджето наркоман - наркоман е. Не идва на училище, държи се неадекватно, казва едно на приятелите ти, на теб друго, мисли трето... ясно е като бял ден.

Супер фен Аватара на spopi
    Голям букет с рози.

Опитай се да не повтаряш тази грешка отново , причакай я , когато излиза от вкъщи и я помоли да ти прости, ако трябва и на колене и падни но нищо повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си