- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кафене по центъра ?
добре
Няма такова, от което хем да съм доволен, хем да не е много скъпо, а и по центъра.
Дървеното - "Ник...най..." (Никой не е сам в най-добрата компания), "Пагане", "При Кмета", "Златна рибка".
Това са по-интересните места. С леко затруднение от твоя страна ще разбереш за кой град става дума.
ЖОКЕР: вляво от този текст прочети какво пише след "Местожителство:"
ЦентралТам можеш да намериш всяяяяякакви индивиди от човешкия род
![]()
Аааа ти от къде си ?![]()
добре де, автора не е оказал местожителство...Първоначално написано от bulgarche
явно ми се спи още
п.с. за теб разбрах откъде си де..![]()
е няма пък
айде кажи от къде си
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Верно че забравих град![]()
София
Много обичам да ходя в 0ндата на Стамболийски.Първоначално написано от bmlk
![]()
-Апартамента
-Лагуна
П.С-За други сега не се сещам.
Апартамента никога не ме е кефел .. :>
Катерина е хубаво, Онди-те където и да са са супер скъпи, обаче пък предлагат хубава атмосфера. Аз си харесвам едно Каса Верде, което е малко встрани от Съдебната, много е приятно![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Апартамента е прекрасен! Как може да не го харесваш.
Аз дето на кафе не ходя, обожавам да вися там.![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Мен апартамента ме кефеше до миналага година.
Бяхме с няколко съученички, собственика дойде и вдигна скандал на една от тях, защото си пиела колата със сламка....![]()
Направи ми лошо впечатление с това издребняване и оттогава не ходя там.
А би ли ми обяснил къде точно се намира това кафене Каса Верде и хубава ли е вътре атмосферата.
В 0нда наистина е скъпичко, но пък е уютно.
![]()
![]()
В доброто старо време се е случвало и да се напушим там, със знаението на персонала.Първоначално написано от Seducti0n
Обстановката е доста обирнана.
На форумната бяхме в добро кафе.![]()
А така,както каза мачока в друга тема:Първоначално написано от machoka
Та и аз съм на тоя принцип...Първоначално написано от machoka
Къде е тоя апартамент?![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
В ондите едно време ходих заради wireless-а, че предлагаха сравнително добър, ама да направят една кутийка кола 5 лв си е направо срамота![]()
ее, вече почти на всякъде можеш да намериш фрии нет, така че ондата могат да ме хванат за безжичната антена ) Атмосферата не е нищо специално.
Съвсем близо до Малките 5-те кюшета.Първоначално написано от iPurple
До Апартамента е пицария Уго.
То май има два апартамента. Едното е до Матрицата на малките пет. Бях преди няколко години и ни ме хареса. Във всичките стаи пушиха трева, при което и аз почнах да се опиянявам.И кучетона собственика не ходеше в права линия. Станах и си тръгнах, де, но то беше още във времетео, когато го бяха забранили и беше нелегално, сега вече не знам какво е.
А другият Апартамент е до 127-мо училище на Парчевич. Нормално кафене, доста посещавано, аз лично не съм сядала никога в него.![]()
Така си е.И на мен не ми харесва.Първоначално написано от Raybeez
Апартамент беше добро място преди време, преди 3-4 години, сега си е страшна дупка пълна с разгонени дечурлига а преди кви интересни хора срещах тамЕвтино и хубаво няма никъде ! Ако отиваш заради кафето като напитка съветвам да посетите Старбъкс, колко време го чакам не е истина
Лично аз ходя в не повече от 4-5 заведения редовно, естествено ми се случва да сядам и на други места, но предпочитам да сядам там къде знам от 1-2 години, че си заслужава
Въпреки, че напоследък развалиха почти всичко...
Аз избявам да ходя по кафета, защото просто са ми тъпи. Ако ми се яде сладко на сладкарница 100гр сладки(например) или вечер в някоя кръчма или заведение за хранене. Иначе предпочитам да се разхождам.
Апартамента беше готин преди, ама вече и там прекалиха с цени и качество.
Bizarro не е лошо място.