- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кафене по центъра ?
Вандали!Първоначално написано от Мeтоман88
:P
Видях, че Бизаро беше споменато, та нека добавя и Буда бар
П.С-В 100 грама сладки има страхотни десертчета!
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
цвети, принципно е малко пипкаво, ама каса верде-то е до един паркинг в близост до Съдебната. Ако знаеш Немската къде е, горе-долу на 100 метра. Не мога да обяснявам :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Какъв ви е проблема със старбъкс? Явно другите народи не може да имат хубаво кафене.... дори и нащо да не струва за кво само го плюете?
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Сетих се.Близо ли е до един голям изкоп?
интересно ми е от какъв зор отваряте очите на нек'фи селтици по форумите и после защо навсякъде било пълно с провали![]()
ми изкопа вече започна да става гигантски блок... :Д но да, май си усетила къде е ;]Първоначално написано от Seducti0n
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от Verszerzodes
Защото сме добри деца/до един/ и искаме да изградим добър вкус в другарчетата си.
п-с-ScionOfStorm
Ще намина тези дни да го проверя кафенцето.
Виж как добре се ориентирам.![]()
Принципно не харесвам заведения тип Старбъкс, там минавам само, за да си взема лате, за някой е боклук за други не. Ако отивам на кафе предпочитам Casa de Cuba, Музея, Марайа преди имах и още 1-2 любими места ама като гледам кви хора са почнали да ходят там лошо ми става...
Знаех, че ти ще кажеш Марая.Първоначално написано от 24white24
![]()
Знаех и че Явор ще каже Буда бар.
Тцтц, явно съм врачка.
Заведи ни, заведи ни!Първоначално написано от Мeтоман88
И на парти, също!![]()
Спирт лиПървоначално написано от Мeтоман88
![]()
![]()
![]()
ама нали знаеш че аз съм навита![]()
![]()
сиипи барманее![]()
.!.
абе кой препоръча тва бизарро? не знам какво ви кефи да ходите на киселяшко място на което ще ви е некомфортно? аз лично съм ходил там веднъж и не става! тва не е кафе на което да ти е кеф да си полафиш с някой, а някакво комплексарско място където всеки с дебел врат отива за да го видят че ходи там... точно като в неро-то (и там един път преди 2 години ме замъкна една - е такова спечено място не бях виждал честно, некви тумбаци с костюми и покрай тях пикльовци позьори)
та за сополи като вас (па и като мене също) са кафетата по студентски град и непретенциозните такива. ходете в кафето на кемпински горе и за последните ви 20 лева пийте една вода и едно кафе като сте гАзари![]()
За съжаление напоследък нямам абсолютно никакво време да ходя по кафета та ходя ако имам свободни часове в Онда(на Дондуков, до 1АЕГ) или в Magnito като то май не се води кафене. Иначе някой спомена Fusion...ми аз само лоши впечатления имам от него.
Добър вкус се изгражда с добро възптание и средаПървоначално написано от Seducti0n
Т.е. като приятелите не са отрепки лесно познаваш хуабвото
![]()
Зависи си от самия човек, но принципно си прав.
С какъвто се събереш такъв ставаш, а от компанията ти се определя и местата, които посещаваш.
Що, кво и има на Марайа, знаеш ли кво ризото правятПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Когато си заслужиш, евентуално ще запазя окото и като се върнеш в Майнатаун ще си по-оборотна от всякогаПървоначално написано от cherinka
![]()
По мое лично мнение там ходят само курви и мутри.Първоначално написано от 24white24
![]()
По мое лично мнение там ходят само курви и мутри.Първоначално написано от 24white24
Щом ходиш заради ризото - добре.![]()
Абе тва е много трудно да се обобщи на едно място кви хора ходят, има ги всякакви, вярно един определен тип преобладава ама пък дай да не излизаме никъде, че да не ни набедят, че сме като останалитеПървоначално написано от Pliok0019
![]()