- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Коледа и неверниците
Ако ти си "резан",аз не съм!
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
хах това с лампичките беше тънка ебавка... Ам тъй като с времето всичко преобръща своето значение , не виждам защо невярващи да популяризират Коледата , като я превърнат не в празник символизираш раждането Христово , ами традиция сплотяваща хората.
Не целта е цел, а пътят
Резан си щото отричаш Бог!Първоначално написано от Kman
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Глупак,"рязаните" почитат Бог, дори много повече от т.нар. "православни".
Ти пък откъде се пръкна бе рамбо!?!?Първоначално написано от ScOwL
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Стана ми интересна темата,на теб ли ще давам обяснения кой съм,какъв съм.Най-малкото виж кога съм регистриран и колко мнения имам -> сещай се дали съм от 12 годишните тъпанари,които пишат тук.Влизам само да се хиля на простотии по принцип,но случайно видях тази тема и ми стана интересно.Нещо против?
Щом си тук само за да се хилиш на простотии значи не си за тоя раздел .. раздел секс е малко по-нагоре .. може по пътя да се отбиеш и до кофата!Първоначално написано от ScOwL
![]()
От 4 часа съм на "Тийн интереси и проблеми" и вече ме боли корема от смях,та реших да проверя дали в този форум има и сериозни мнения и съм учуден и приятно изненедан,че не 100% са бездарници,търсещи поле за изява
Да има и такива ...Първоначално написано от ScOwL
Тъп си като селска джапанка!Резан си щото отричаш Бог!
oh ne mi kazvaite 4e vsi4ki koito "praznuvat" Koleda sa "vqrva6ti hristiqni"
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
+1Първоначално написано от AutumnTears
Раят и адът са единствено в ума ни !
Именно, не съм вярваща и не празнувам заради Христос , а просто заради самия ден- пиене ,ядене и веселба. Не ми пука кога ще празнувам , а защо да пропускам един ден , който мога да си прекарам перфектно.Първоначално написано от CeLyVka
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Не празнува коледа! Нито други празници...единственото нещо, което празнувам е рожденния ми ден и Нова година.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
празнувам го, за да мога да се наям и напия с най-различни работиПървоначално написано от Uptown_soldier
Отричам бог и НЕ празнувам коледа.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=17449 <-"зчислиха точната дата на рождението на Исус Христос"
т.е. на тази традиционна декемврийска дата празнуваме едното голямо нищо.Е все пак се празнува нещо->празнуваме че на масата е претрупано с храна.
Не! Не.. Претрупано е защото празнуваме! Ако не беше празника нямаше да има храна.Първоначално написано от Kman
![]()
![]()
Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно
Аз к'во разправям, че Исус не е роден на 25ти Дек?!Първоначално написано от Kman
Сега думите ти са пoтвърдениАз к'во разправям, че Исус не е роден на 25ти Дек?!
Истинските атеисти, не си позволяват подаръци на Коледа.![]()
пффф празниците вече никой не ги празнува заради друго освен самия празник и => случай за събиране и тържества
И аз съм така и не ме е срам.
Вие кво и мислите, че който видитте по коледа ше ви каже - честито рождество христово - секи ше каже чеситтиа коледа
е има си и изключения, хора които наистина вярват и празнуват, но дано не съм ви обидил - това е моя гледна точка