.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Град
    тук таме
    Ако ти си "резан",аз не съм!
    "Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
    "Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
    "Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
    http://bezbog.blogspot.com/

хах това с лампичките беше тънка ебавка... Ам тъй като с времето всичко преобръща своето значение , не виждам защо невярващи да популяризират Коледата , като я превърнат не в празник символизираш раждането Христово , ами традиция сплотяваща хората.
    Не целта е цел, а пътят

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Kman
    Ако ти си "резан",аз не съм!
    Резан си щото отричаш Бог!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Глупак,"рязаните" почитат Бог, дори много повече от т.нар. "православни".

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от ScOwL
    Глупак,"рязаните" почитат Бог, дори много повече от т.нар. "православни".
    Ти пък откъде се пръкна бе рамбо!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Стана ми интересна темата,на теб ли ще давам обяснения кой съм,какъв съм.Най-малкото виж кога съм регистриран и колко мнения имам -> сещай се дали съм от 12 годишните тъпанари,които пишат тук.Влизам само да се хиля на простотии по принцип,но случайно видях тази тема и ми стана интересно.Нещо против?

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Стана ми интересна темата,на теб ли ще давам обяснения кой съм,какъв съм.Най-малкото виж кога съм регистриран и колко мнения имам -> сещай се дали съм от 12 годишните тъпанари,които пишат тук.Влизам само да се хиля на простотии по принцип,но случайно видях тази тема и ми стана интересно.Нещо против?
    Щом си тук само за да се хилиш на простотии значи не си за тоя раздел .. раздел секс е малко по-нагоре .. може по пътя да се отбиеш и до кофата!

От 4 часа съм на "Тийн интереси и проблеми" и вече ме боли корема от смях,та реших да проверя дали в този форум има и сериозни мнения и съм учуден и приятно изненедан,че не 100% са бездарници,търсещи поле за изява

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    От 4 часа съм на "Тийн интереси и проблеми" и вече ме боли корема от смях,та реших да проверя дали в този форум има и сериозни мнения и съм учуден и приятно изненедан,че не 100% са бездарници,търсещи поле за изява
    Да има и такива ...

Град
    тук таме
    Резан си щото отричаш Бог!
    Тъп си като селска джапанка!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    oh ne mi kazvaite 4e vsi4ki koito "praznuvat" Koleda sa "vqrva6ti hristiqni"

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    +1
    Раят и адът са единствено в ума ни !

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от CeLyVka
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    +1
    Именно, не съм вярваща и не празнувам заради Христос , а просто заради самия ден- пиене ,ядене и веселба. Не ми пука кога ще празнувам , а защо да пропускам един ден , който мога да си прекарам перфектно.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Не празнува коледа! Нито други празници...единственото нещо, което празнувам е рожденния ми ден и Нова година.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора

Re: Коледа и неверниците

Цитирай Първоначално написано от Uptown_soldier
    наближава Коледа и имайки предвид колко мн неверници има във форума искам да попитам Празнувате ли Коледа и ако да защо (това е християнски празник за раждането на Христа) надявам се да се получи хубава и възпитана дискусия.

Аз самия смятам, че не би трябвало да чествате Коледа ако отричате Бог. а не мисля че това се случва на практика.
    празнувам го, за да мога да се наям и напия с най-различни работи

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Отричам бог и НЕ празнувам коледа.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    тук таме
    http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=17449 <-"зчислиха точната дата на рождението на Исус Христос"

т.е. на тази традиционна декемврийска дата празнуваме едното голямо нищо.Е все пак се празнува нещо->празнуваме че на масата е претрупано с храна.

Фен
    Град
    Пловдив
    http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=4&id=17449 <-"зчислиха точната дата на рождението на Исус Христос"

т.е. на тази традиционна декемврийска дата празнуваме едното голямо нищо.Е все пак се празнува нещо->празнуваме че на масата е претрупано с храна.
    Не! Не.. Претрупано е защото празнуваме! Ако не беше празника нямаше да има храна.
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Аз к'во разправям, че Исус не е роден на 25ти Дек?!

Град
    тук таме
    Аз к'во разправям, че Исус не е роден на 25ти Дек?!
    Сега думите ти са пoтвърдени

Истинските атеисти, не си позволяват подаръци на Коледа.

пффф празниците вече никой не ги празнува заради друго освен самия празник и => случай за събиране и тържества
    И аз съм така и не ме е срам.
    Вие кво и мислите, че който видитте по коледа ше ви каже - честито рождество христово - секи ше каже чеситтиа коледа
    е има си и изключения, хора които наистина вярват и празнуват, но дано не съм ви обидил - това е моя гледна точка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си