.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Дали си струва изобщо ?!

Начи .. ситуацията е следната .. малко е дълго и объркано , ама ще се опитам по възможно най-простия и кратък начин да обясня

Преди близо година се запознах с едно момче в един сайт .. И всичко беше 6+ ... Само че той си имаше сериозна приятелка от 2 години . Първоначално бяхме само на приятелски начела, виждахме се доста често само за едното кафе и т.н. Докато той не заяви , че е скъсал с приятелката си и има нужда от подкрепата ми и т.н. И аз като добра приятелка веднага излязах с него поговорихме си . И всичко уж наред, докато той не ми тресна на главата , че е скъсал с нея заради мен , защото иска да е с мене Аз също имах чувства към него , но чувството за вина беше по - силно от всякога .. И му казах да забрави за мене и да се върне при приятелката си . И така не си бяхме писали и виждали околко 3-4 месеца . Преди известно време той пак ми писа .. Реши да си признае всичко .. Истината беше, че той всъщност никога не е късал с приятелката си .. и искал да види дали с мене ще се получат нещата, а нея я бил оставил за резервен вариант в случай , че с мене нищо не се получи . Както и стана де .. И същата ситуация се повтори още 1 път .. Той все къса с нея, аз все ги виждам двамата (защото тя работи тука в един магазин до нас за дрехи) . И сега .. преди 1 седмица той ОТНОВО ми каза, че е скъсал с нея, даде ми скайпа й да се убедя, да си пиша с нея и т.н. И то кво се оказа, че тоя път наистина е скъсал с нея .. И сега ме навива да излезем , да си изясним взаимоотношенията, защото уж много ме обичал и т.н . Та .. въпроса ми е следния : Мислите ли , че мога тоя път да му повярвам .. И дали ако се получат нещата да съм с него ..? Защото си мисля , че същите номера, които ги въртя на нея , може и на мене да ми ги върти . И това съм му го казвала .. отговора беше : "глупости ти си различна" .. Не знам супер много съм объркана ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Мн те обича ?? За това ли е нямал смелост да скъса с нея наистина .. пък дори и да не стане нищо с теб? Ебати доказването.. И хуу направил го е един път ами ..защо да прави същото втори път !?За мен тва е просто един страхливец ,който няма да може да преудолее да бъде на сухо.Не мисля ,че те заслужава,защото е мн възможно пак да ти извърта такива номера,но решението е твое .. постъпи както ти казва сърцето ; ) .И успех
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Мн те обича ?? За това ли е нямал смелост да скъса с нея наистина .. пък дори и да не стане нищо с теб? Ебати доказването.. И хуу направил го е един път ами ..защо да прави същото втори път !?За мен тва е просто един страхливец ,който няма да може да преудолее да бъде на сухо.Не мисля ,че те заслужава,защото е мн възможно пак да ти извърта такива номера,но решението е твое .. постъпи както ти казва сърцето ; ) .И успех
    И аз така си мисля .. Но искал да е сигурен .. Той сам си го каза : "за да не остана на сухо" Не знам дали си струва да се занимавам с него ... или да си остана самичка
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    И аз така си мисля .. Но искал да е сигурен .. Той сам си го каза : "за да не остана на сухо" Не знам дали си струва да се занимавам с него ... или да си остана самичка
    Аааа....напрао го оставяй ! Смешник..! Тва доста подла постъпка .. и към двете ви ..И към гаджето му и към теб.Тва е мойто мнение .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Според мен той си е играл с тебе Както каза той се е страхувал да не остане сам... Ти си прецени дали да си с него, но е много вероятно след време да направи същите глупости..нз
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на mynichka
    няма никакъв смисъл да се занимаваш с него ..както е постъпил с нея , така може да постъпи и с теб
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Според мен той си е играл с тебе Както каза той се е страхувал да не остане сам... Ти си прецени дали да си с него, но е много вероятно след време да направи същите глупости..нз
    leleee toq e golqm typak.. razkarai go vednaga.. macka ako smqtash da tyrpish podigravki ok , ama spored men trea da imash dostoinstvo uspehche

Голям фен

Re: Дали си струва изобщо ?!

Начи .. ситуацията е следната .. малко е дълго и объркано , ама ще се опитам по възможно най-простия и кратък начин да обясня

Преди близо година се запознах с едно момче в един сайт .. И всичко беше 6+ ... Само че той си имаше сериозна приятелка от 2 години . Първоначално бяхме само на приятелски начела, виждахме се доста често само за едното кафе и т.н. Докато той не заяви , че е скъсал с приятелката си и има нужда от подкрепата ми и т.н. И аз като добра приятелка веднага излязах с него поговорихме си . И всичко уж наред, докато той не ми тресна на главата , че е скъсал с нея заради мен , защото иска да е с мене Аз също имах чувства към него , но чувството за вина беше по - силно от всякога .. И му казах да забрави за мене и да се върне при приятелката си . И така не си бяхме писали и виждали околко 3-4 месеца . Преди известно време той пак ми писа .. Реши да си признае всичко .. Истината беше, че той всъщност никога не е късал с приятелката си .. и искал да види дали с мене ще се получат нещата, а нея я бил оставил за резервен вариант в случай , че с мене нищо не се получи . Както и стана де .. И същата ситуация се повтори още 1 път .. Той все къса с нея, аз все ги виждам двамата (защото тя работи тука в един магазин до нас за дрехи) . И сега .. преди 1 седмица той ОТНОВО ми каза, че е скъсал с нея, даде ми скайпа й да се убедя, да си пиша с нея и т.н. И то кво се оказа, че тоя път наистина е скъсал с нея .. И сега ме навива да излезем , да си изясним взаимоотношенията, защото уж много ме обичал и т.н . Та .. въпроса ми е следния : Мислите ли , че мога тоя път да му повярвам .. И дали ако се получат нещата да съм с него ..? Защото си мисля , че същите номера, които ги въртя на нея , може и на мене да ми ги върти . И това съм му го казвала .. отговора беше : "глупости ти си различна" .. Не знам супер много съм объркана ...
    хм .. знаеш ли какво след като е искал да е с теб ... и ти си го " зарязала" .. значи за да иска да е с теб той трябва да няма никакви чувства към предишната си приетелка ... а пък той на сичкото отгоре се е върнал при нея ... според мене тоя е Бройкаджия .... и няма смисъл да се занимаваш с празни работи ... 100% съм сигурна , че ти си по хубава от приятелката му и затова е искал да е с теб ... прекалено е повърхностен .... заеби я тая работа разбирасе ако нямаш истински и силни чувства ....

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    няма никакъв смисъл да се занимаваш с него ..както е постъпил с нея , така може да постъпи и с теб
    +1.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Ямбол
    Просто не се занимавай с него. От това, което прочетох разбрах, че тоя е пълен идиот... Постави се на мястото на приятелката му. Че той може и на тебе да ги върти такива....

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не му се връзвай!Играе си Не си заслужава да се занимаваш с такиваа като него.Ако пък го харесваш и мислиш,че този път е сериозно ходи на кафета и него,но нищо повече.Така ще видиш дали те заслужава.

Успех

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Как се вика:"Мъченика да го вкарат в леглото".Нека си троши главата.Остай го да се оправа.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Този е голям калъф.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Този е голям калъф.
    само този ли?
    И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от iLovePiruBloodz
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Този е голям калъф.
    само този ли?
    Ми не знам,в темата конкретно обсъждаме този екземпляр.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от iLovePiruBloodz
    само този ли?
    ти да не си някоя мъжемразка? или просто не ти върви в любовта всеки се спасява ка може и ка знае... тва е.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Re: Дали си струва изобщо ?!

Защото си мисля , че същите номера, които ги въртя на нея , може и на мене да ми ги върти . И това съм му го казвала .. отговора беше : "глупости ти си различна"
    Абсолютно съм съгласна с това.Аз не бих се доверила
    С тея резервни варианти..

Ходил е с приятелкта си 2 години и на края какви номера и е въртял..няма как да си сигурна дали и на теб няма да го направи.

А това "ти си различна" си е все едно да ти каже "здрасти",т.е. всеки го казва..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Само едно нещо мога да кажа - страхливец... аз по страхливци нe си падам , за себе си ти сама си прецени ..
    What g0od is a [color=violet]

;]]

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    +1

Той явно държи повече на репутацията си, отколкото на вас двете като цяло.Както си е играел с нея, може скоро да почне да си играе и с теб, ако се съберете.Няма смисъл да започваш тази връзка с такъв страхливец.Накрая ще се окаже, че бил сгоден за трета и мислел да предлага на четвърта....
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си