- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбирам?
Значи много пъти съм молила за помощ тийновете тук по простата причина че много сте ми помагали със съветите си надявам се и сега някой да помогне ! И така аз вече съм писала за... тази история споменах че съм би и че обичам едно момиче и тя го знае и е такава! Но ейто го и проблема значи през 3 минути си мени мнението ако ме разбирате незнам дали ви се е случвало с някой ! Вчера се видяхме сичко беше перфектно докато в един момент тя казва "ОХ НЕМОЖЕЛИ ДА МЕ ПРИЕМАШ САМО КАТО ПРИЯТЕЛКА" аз и казах че немога СЛАБО КАЗАНО НЕМОГА БЕЗ НЕЯ![]()
![]()
! кАзах си окей нищо няма да стане ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРЕДИ ПРАВЕШЕ ВСИЧКО ЗА МЕНЕ И ГИ НЯМАШЕ ТЕЯ НЕЩА ! Станахме от пейката и почнахме да се разхождаме и тя вика:Ти си втълпяваш че не те обичам! И аз добре кфо да напраа и тя неискам връзка! Казах и айде на кафе тя каза добре ! И си ходиме но подминава всички кафета стигнахме до метрото почти и аз викам НА КЪДЕ? тя вика: Към метрото един вид да ме изпрати
! Аз останах потресена малко след тва я спрях и и разпраам За кво го праиш И тя просто не ми се ходи на кафе
! Стана ми мъчно КАЗАХ и добре обърнах се и си тръгнах
въпреки че когато ходех сълзите сами се стичаха опитах хиляди пъти да я забрава ! П.П:КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ КАК ГО РАЗБИРАТЕ
СИЧКО ТВА благодаря на всички който са прочели историята ми
![]()
*Не прекалявай със шарениите!
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Не мога да изкажа мнение.....Най-добре си е с момче
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ъм ... аз .. таковата ... абе и аз не мога ..Разбирай го , че приятелката ти не е обратна
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Сигурна ли си че и тя е БИ ..защото на мен ми се струва, че не е ..и те иска само за приятелка
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
СтиГА бе ТИ откъде знаеш че не е ! ПОЗНАВАШ ЛИ ЯПървоначално написано от MakeMeFeel
просто исках съветтт
Айде да не ми се караш .. Знам , защото думите й : "Абе не може ли да ме възприемаш като приятелка ? " според мен е ОЧЕИЗВАДНО че те иска само за приятелка...Първоначално написано от beb4yy
обедена тя е ходила с 4 момичета имали сме общо целувки и т.н просто обяснете как разбирате ситуацията след тваПървоначално написано от mynichka
Еми значи просто на приятелката ти мозъка и е дошъл !Първоначално написано от beb4yy
еми да ..или просто не си неин тип ..Първоначално написано от pandelka
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
quote="mynichka"]ТО НОРМАЛНО ДА НЕ МЕ РАЗБИРАТЕ ейто още един пример са ми пише по скайп извинявай ОБИЧАМ ТЕ СЪВСЕМ СЕ ОБЪРКАХПървоначално написано от pandelka
ТВА ЧЕ ВИЕ СТЕ ПРОТИВ ТРАА ЛИ ТАКА ДА ГОВОРИШ КВО АЗ МОЗЪК ЛИ НЯМАМ
Хей ..айде без нападки моля ти сеПървоначално написано от beb4yy
. Не казвам,че нямаш мозък но не забелязваш как тя изтъква,че иска да я приемаш само за приятелка !
добреее ти изобщо прочела ли си темата мени си мнението през 3 минути говори ми за приятелство а ме целуваПървоначално написано от pandelka
!НЯКОЙ ДА ДАДЕ СВЕСТЕН СЪВЕТ !П.п: ше Те помоля спри да пишеш щотото явно не си на принципа че човек не избира в кой да се влюби ! мраза хора който са зле настроени без дори да ме познават
добреее ти изобщо прочела ли си темата мени си мнението през 3 минути говори ми за приятелство а ме целуваПървоначално написано от pandelka
!НЯКОЙ ДА ДАДЕ СВЕСТЕН СЪВЕТ !П.п: ше Те помоля спри да пишеш щотото явно не си на принципа че човек не избира в кой да се влюби ! мраза хора който са зле настроени без дори да ме познават
Първоначално написано от beb4yy
Ще ти кажа само,че човек си мени мнението ,защото не е сигурен в това какво иска!
Абе момиче ти хем си знаеш своето , хем искаш съвет .. Еми като толкова знаеш недей да питаш ..![]()
Бий й шута и отгърни нова страница от живота си. Това, че си би не означава, че си нещо сбъркана. Всеки сам си избира сексуалността и аз те поздравявам, че не се срамуваш да го заявиш!
Надявам се да откриеш истинския човек за теб (без нзачение от пола).
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Момичето не знае какво иска... Такива хора много ме дразнят... Личи си, че си на светлинни години от нея по акъл... Намери си друг/а.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мани заприлича на еЛ.Връзки.
Явно не и харесваш за връзка,а за приятелка . Хвани си момък друго си е. Ако ли не направете си една тройка с 1 момче с твойта приятелка да ви вкара в правия път
![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
тука вече си права мацкаПървоначално написано от pandelka
лол благодаряна всички
то си прилича на ел връзки ма ми писна попринцип съм човек който сам решава проблемите си но вече се обърках съвсем
![]()
Daiba lesbiiskite istorii daiba.Pfu..4ak mi se dopovra6ta![]()
КАТ НЕ ТИ ДОПАДАТ ЛЕСБИЙСКИ ИСТОРИИ НЕ ПИШИ МНЕНИЕ А КАТ ТИ СЕ ПОВРЪЩА ИМА КЕНЕФ![]()
За кой път да ти кажа, че на нея не й пука за теб?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Имам две много добри приятелки,които също са Би и при тях случая е почти като твоя,с разликата,че са от различни градовеЕ. е адски влюбена в Ж.,а Ж. през 5 мин. си мени мнението ... Ту й казва,че я обича,ту й казва,че иска да са само приятелки ... Е вярно при тях растоянието играе голяма роля,но...
Нооо както и да еСега по темата
Най-добре й дай време
Сигурно знае,че ако не се получи между вас и се разделите ще си развалите приятелството
Освен това едва ли й е лесно като знае,че е по-различна от другите и има влечение и към 2-та пола ... Освен това може да харесва и някое момче и това да й пречи да е с теб ... Е все пак успех,защото си представям,колко ти е гадно (съдя по моята приятелка)