- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбирам?
Значи много пъти съм молила за помощ тийновете тук по простата причина че много сте ми помагали със съветите си надявам се и сега някой да помогне ! И така аз вече съм писала за... тази история споменах че съм би и че обичам едно момиче и тя го знае и е такава! Но ейто го и проблема значи през 3 минути си мени мнението ако ме разбирате незнам дали ви се е случвало с някой ! Вчера се видяхме сичко беше перфектно докато в един момент тя казва "ОХ НЕМОЖЕЛИ ДА МЕ ПРИЕМАШ САМО КАТО ПРИЯТЕЛКА" аз и казах че немога СЛАБО КАЗАНО НЕМОГА БЕЗ НЕЯ![]()
![]()
! кАзах си окей нищо няма да стане ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРЕДИ ПРАВЕШЕ ВСИЧКО ЗА МЕНЕ И ГИ НЯМАШЕ ТЕЯ НЕЩА ! Станахме от пейката и почнахме да се разхождаме и тя вика:Ти си втълпяваш че не те обичам! И аз добре кфо да напраа и тя неискам връзка! Казах и айде на кафе тя каза добре ! И си ходиме но подминава всички кафета стигнахме до метрото почти и аз викам НА КЪДЕ? тя вика: Към метрото един вид да ме изпрати
! Аз останах потресена малко след тва я спрях и и разпраам За кво го праиш И тя просто не ми се ходи на кафе
! Стана ми мъчно КАЗАХ и добре обърнах се и си тръгнах
въпреки че когато ходех сълзите сами се стичаха опитах хиляди пъти да я забрава ! П.П:КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ КАК ГО РАЗБИРАТЕ
СИЧКО ТВА благодаря на всички който са прочели историята ми
![]()
*Не прекалявай със шарениите!
Точка 6 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh