- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го разбирам?
нова думаПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - ти сигурна ли си че си БИ ?!?? на колко си? с момчета била ли си?
С Момче си е най-добре!![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Първоначално написано от beb4yy
Е тогаа за кво споримее?!?
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
^^ Шшшшт ! На тебе не ти ли казаха да не пишеш повече в тая темаОстави авторката да си се заблуждава ... И да вижда света както й изнася на нея ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
^.^
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Спориме с тебе щотоако съдиш само по ориентацията ми е тъпо да нападаШ ПОИСКАХ СЪВЕТ ОТ ВСИЧКИ
И БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ КОЙТО ЧОВЕШКО МИ ОТГ БЕЗ напатки ква съм
еми тя ти казва че те обича,но в кой смисъл на сумата?! като приятелка или като нещо повече? поговорете и я попитай какво иска и да си изясните всичко без да има после... ама аз таковата... обичам те... ама... не... ама.... =]
All you need is love =]
Може би това момиче се страхува че е биИ и се иска да си оастанете фр ...Сигорно иска да е като обикновините момичета и за това се държи така .Успехи
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
ХМ значи казва ми обичам те и ме целува и т.н ! В същия момент ми разпраа аз кво да направа че ме обичаш аз не те обичам и аз ест добре едно казваше преди друго сегаАЗ ЛИ СЪМ ЛУДА ИЛИ ТИ И ТЯ : АЗ !! ЕМИ СИГ АЙДЕ КАЖЕТЕ МИ КЪВ ЧОВЕК Е ТВА ТАКЪВ ДЕТО СИ ПРАЙ ГАВРА
![]()
ем може би наистина както raia338 каза я е страх или просто не й пука за теб така както ти се иска...
All you need is love =]
АКО Я БЕШЕ СТРАХ ОТ ТОВА КВА Е СА НЯМАШЕ ДА ХОДИ С ДВЕ МОМИЧЕТА И ДА НЕ И ПУКА КАК СЕ ЧУВСТВАМ![]()
еми просто я остави тя да те потърси и виж какво ще стане![]()
All you need is love =]
Ааа...виж сега,това че е бисексуална,не значи че задължително трябва да харесва тебе,понеже и ти си.С каква ориентация си няма значение-може би просто си е харесала някой друг и не знае как да ти го каже![]()
Ако не се бавиш,ще те чакам цял живот :]
Първо спри да пишеш с малки и големи щот е дразнещо!
И както казаха, и аз смятам че не е би...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Разбирам че и твойта фр незнае какво иска.Толкова ли е трудно да го разбереш???Като някое детенце дето незнае дали да си купи шоколад или бонбони
ххаха абсолютно значи някой се пак мисли като мен :PПървоначално написано от S1lv3r
ЕМ не ме питай аз просто съм такава някои го приемат други не но аз те разбирам
Такава липсва, ама момичето не се отказва ...Първоначално написано от KillSwitchEngage
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
отказвам се защото знаете или поне един път сте изпитвали кво е да ви смачкат когато обичашПървоначално написано от scoobydors
Наговори ми ги едни кво ме ебе да го духаш и т.н замълчах си защото я обичам твърде много за да и отвърна мерси на всички най-много на scoobydors
Ех, направо се изчервих.Първоначално написано от beb4yy
Една такова хубавко ми стана на душата... ммм мерси сладурано.![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Първоначално написано от pandelka
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
Според мен приятелката ти просто е искала да опита нещо с момиче. Много момичета сме минали по този път... за съжаление в повечето случаи се връщаме към "нормален" живот.
Съветвам да и зададеш директен въпрос дали вече и е минал мерака да е с момичета или просто вече не те харесва като партьор? (и настоятелно да чакаш за отговора си!)
Не ВяРвАм в ГлУпАвИ иДеАлИ! Те Са За НяКфИ П**кИ ЗаСпаЛи!!!
Докато четох всичко т'ва се чудехи си мислех първо,че си момче после момиче...Не можах да повярвам..Обаче,не прави едно:Не я наранявай!Само,защото е различна..Всеки има право да обича,който си иска.И аз съм "за" това право...Не разбирам хората,които не уважават другите,които са по-различни от нас...
Ами,защо не я поканиш да излезете и да я попиташ в крайна сметка иска ли да бъде с теб.Може просто да и е трудно ,ако сте били приятелки преди и изведнъж да станете нещо повече от това.![]()