.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Моят проблем ...

Здравейте на всички !! Започвам моята история ... преди месец и половина дойде най-гадния ден в живота ми. Тогава моята приятелка реши да се разделим ;( С нея имахме връзка 2 години и 1 месец. Както всяка връзка , така и нашата беше и хубава и лоша , защото доста често се карахме за глупости. ... След като се разделихме , аз не можах да повярвам , както и до ден днешен. Не се виждахме няколко дни ... аз си хванах друго момиче , но нищо не беше същото... постоянно мислих бившата ми и това ме изгаряше.Реших да прекратя тази връзка , с това друго момиче и си останах сам. Няколко пъти си говорихме ... с бившата и тя ми каза че проблема ми е РЕВНОСТТА !! Аз наистина много я ревнувах ... от всичко , но го правих от страх да не я загубя ;( и ето... загубих я !!! това беше момичето което обичам най-много и за нея съм готов на всичко. Правих доста опити да си я върна , но без успех ... 2 седмици след като скъса с мен ... реших да отида да я видя ... говорихме си .... и изведнъж ми се нахвърли на врата и почна да ме целува ... аз не отказах разбира се и решихме да отидем в нас .... правихме секс , но след това тя каза да не си давам празни надежди и до там ... След няколко дни се повтори същата история. Спряхме да се виждаме , но снощи реших пак аз да отида до тях да изпушим по една-две цигари ... гожорихме си , и изведнъж аз започнах да я целувам ... и така .. тя пак ми каза да не си давам празни надежди .... НО аз наистина много я обичам и искам да съм с нея .... ;( Какво да правя ... моля помогнете ми ...... ОБичам я страшно много , но тя не иска да е с мен вече ;(

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми вие и двамата не знаете какво искате .Хем не те иска,хем праи секс с тебе и те целува и т.н а после ти казва да не си даваш напразни надежди.... !
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

^Момичето знае какво иска - секс... Но нищо друго. Щом ти е казала да не се надяваш напразно - недей! Или оствате в това положение и правите секс от време на време, или просто забравяш за нея...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ^Момичето знае какво иска - секс... Но нищо друго. Щом ти е казала да не се надяваш напразно - недей! Или оствате в това положение и правите секс от време на време, или просто забравяш за нея...
    +1

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Ми вие и двамата не знаете какво искате .Хем не те иска,хем праи секс с тебе и те целува и т.н а после ти казва да не си даваш напразни надежди.... !
    Ми явно просто й харесва секса с теб и затова така прави.

Град
    Ямбол

Re: Моят проблем ...

Цитирай Първоначално написано от bolen```
    Какво да правя ... моля помогнете ми ...... ОБичам я страшно много , но тя не иска да е с мен вече ;(
    Задаваш си реторични въпроси. Тя не иска да е с тебе вече, така че... ние какво можем да ти помогнем?

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно просто иска да правите секс от време на време,а не иска отново да се събирате като двойка,защото явно не можете да мелите брашно заедно.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Всичко е отминало,а сега тя иска секс от време на време.Е какво толкова се оплакваш.С повечето връзки просто свършват със злоба,караници и така нататък.А вие просто сега си подържате неангажираща връзка,т.е. правите си секс от време на време.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

да но аз не искам само секс ....

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Да за това по-добре не се сългласявай да правите само секс защото така ще ти бъде още по-тежко.
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Хем прави секс , хем се оплаква... ЕВАЛА !!! Нямам намерение да дам обективното си и изпълнено със хладнокръвие и неприязъм мнение , но ... лоф съкс :/
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Еми правете си секс на приятелски начела
    Абе щом още се траете даже се целувате и п.р. значи има надежда за тебе момко.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Момченце,ние няма как да променим това и ние не можем да ти дадем това от което се нуждаеш.Разбираш ли?
    Единственото което може да направиш е да продължишиш да правиш сеск с нея и да се надяваш,че тя отново ще пойска да сте вдойка.
    Горният ми съвет не е 100% отговарящ на твоите нужди,но все пак може да опиташ,ако толкова много искаш да си с нея.

Град
    Перник
    Според мен те разиграва,или използва.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    sofiqqq
    +1
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Габрово
    Аз също съм съгласна с горните мнения, че тя явно иска САМО секс от теб..... Явно преди си се справял добре и тя не иска да се отказва от това.
    Но все пак ти е казала ЯСНО в очите да не се надяваш...Тогава какво искаш!??! Ти сам си този , който отива при нея и й позволява да си взима каквото поиска. И се оплакваш после?? Еми малко няма логика.
    Все пак, ако толкова я обичаш можеш да продължиш да й бъдеш "играчката от време на време" (съжалявам за директността) и да чакаш тя пак да те поиска. Само да не стане така, че в един момент да си хване гадже и ти да си разочарован. Помисли над това.....
    Другия вариант е да събереш всичката си смелост и да се опиташ да се отдалечиш от нея завинаги и да опиташ с някоя друга.
    Ти решаваш......
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    na su6toto mnenie sum,ili q zabravi ili ostanete taka
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mynichka
    остави я първо да реши какво иска
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    +1

+1
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си