Здравейте на всички !! Започвам моята история ... преди месец и половина дойде най-гадния ден в живота ми. Тогава моята приятелка реши да се разделим ;( С нея имахме връзка 2 години и 1 месец. Както всяка връзка , така и нашата беше и хубава и лоша , защото доста често се карахме за глупости. ... След като се разделихме , аз не можах да повярвам , както и до ден днешен. Не се виждахме няколко дни ... аз си хванах друго момиче , но нищо не беше същото... постоянно мислих бившата ми и това ме изгаряше.Реших да прекратя тази връзка , с това друго момиче и си останах сам. Няколко пъти си говорихме ... с бившата и тя ми каза че проблема ми е РЕВНОСТТА !! Аз наистина много я ревнувах ... от всичко , но го правих от страх да не я загубя ;( и ето... загубих я !!! това беше момичето което обичам най-много и за нея съм готов на всичко. Правих доста опити да си я върна , но без успех ... 2 седмици след като скъса с мен ... реших да отида да я видя ... говорихме си .... и изведнъж ми се нахвърли на врата и почна да ме целува ... аз не отказах разбира се и решихме да отидем в нас .... правихме секс , но след това тя каза да не си давам празни надежди и до там ... След няколко дни се повтори същата история. Спряхме да се виждаме , но снощи реших пак аз да отида до тях да изпушим по една-две цигари ... гожорихме си , и изведнъж аз започнах да я целувам ... и така .. тя пак ми каза да не си давам празни надежди .... НО аз наистина много я обичам и искам да съм с нея .... ;( Какво да правя ... моля помогнете ми ...... ОБичам я страшно много , но тя не иска да е с мен вече ;(