.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Боли ме вдясно от пъпа

За пръв път ми се случва
    малко по на горе от пъпчето от дясно
    има нещо което ужасно много ме боли........ като го натисна..
    преди малко се боричкахме с моя приятел и тои без да иска натисна там
    и много ме заболя...нещо като топче е..
    може ли някои да ми каже какво е това,и както има там

shadow4e
    По-описателни заглавия

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    По принцип, там имаш мускули и черва. В такива случаи се отива на лекар, защото нито ти можеш да го опишеш добре, нито аз мога да видя какво е. Марш в болницата, момиче!!!

Град
    Перник
    Може да е някакво раково или тумурно образувание,но да не те плаша,както казаха по-горе отиди на лекар.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

По обясненията ти мисля че говориш за черния дроб...и на мен ми се е случвало там да ме удрят.По принцип това е едно от най - уязвимите места.Ако не ти мине скоро отиди на лекар.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от [DamieN
    ]По обясненията ти мисля че говориш за черния дроб...и на мен ми се е случвало там да ме удрят.По принцип това е едно от най - уязвимите места.Ако не ти мине скоро отиди на лекар.
    Черният дроб е под ребрата и малко под sternum-a, в смисъл, вътре в гръдния кош. Меката част са черва и мускули. Понеже нещо не се изразявам като хората:

Голям фен
    и аз като натисна там и много ме боли но мен винаги ме боли когато го натискам но нзм на кво се дължи.Но наистина ако продължи да те боли много,отиди на лекар

Темата е стара, но имам същият проблем. Би ли писал дали си посетил лекар и каква дигноза ти поставиха.
    При мен се появи болка в дясно от пъпа. Усещам я като се навеждам и като натисна местото. Реших , че е от колана. Престанах да нося колан и мисля, че отшумя, но от два дни отново се появи без да се сещам какво може да я провокира.
    Надвам се всичко при теб да е наред и ще очаквам да ми отговориш.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Темата е от 2008. От преди 4 години. Мислиш ли че авторката е все още активна в сайта?

Посети лекар.

Най - вероято ще отида на лекар, но няма лошо да разбереш как се е разрешил проблема на други хора, сходен с твоя. Една от функциите на форумите е да споделяме .
    Надявам се автора на темата да влиза в сайта.
    Успех на всички.

при мен беше така, ходих на лекар и ми откриха някакъв вид апендисит.. оперираха ме ан следващияя ден

От всичко, което прочетох до момента в нета, най-вероятно е апендицит. Имам всички други симптоми като болки в дясната бедрена кост. Предпочитам да отида на преглед директно при добър хирург ( в Пловдив) вместо при джипито, но не знам при кой.
    Когато науча нещо повече, ще пиша, за информация на хората със сходен проблем.

най-вероятно е апендисит .... отиди на лекар и после кажи как е минало, успех
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Здравейте, бях вече на лекар, при джипито. Направи ми кръвна картина и пусна изследване на урина. Показателите в кръвната картина са в нормата, но в урината имам левкоцити и бактерии. На следващия ден занесох стерилна урина за микробиологично изследване, но резултът ще бъде готов към петък. Между другото най-вероятно е хроничен апендицит. Има доста информация в нета за него. Веднъж изявил се, можеш да очакваш да се повтори, потрети и т.н., но отшумява сравнително бързо. Сетих се, че преди време имах същите симтоми, но реших, че е от токата на колана. Махнах колана и болката си замина, аз забравих, докато не се появи този път малко по-силно. Аз от вчера съм по-добре, не усещам болка като натисна в дясно от пъпа, нямам усещане за повишена температура и главоболие каквито имах.Ще пиша след резултатите от микробиологията.
    Хубав ден на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си