- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнения и съвети
Май темата не е много за тук,ама неможах да и намеря точното място и ...тук.
Та така-Едната ми приятелка скоро абортира за първи път на 14 год. и е доста уплашена,понеже гаджето и което беше на 16 сега постоянно и иска пари и казва че иначе ще каже на родителите и.Пари за аборта намерихме като продадохме телофона ми и нейния МР3 плеър,понеже нетрябваше да казваме на техните.С гаджето бяхме в една компания и тоя ми каза че,ако не се съглася да спя с него ще каже на родителите на приятелката ми.Аз се съгласих понеже тя значи много за мен и неискам да стане така че заради мен да загази...Той обаче каза че скоро пак ще ми се обади и че нямам право на отказ.Преди година го харесвах,но това отмина след като тръгна с нея...И сега незнам какво да правя!?Дали да му откажа или да му дам това което иска за да предпазя нея-тя незнае какво става за да не я нараня...
Другото момиче с което трите сме приятелки-тя е на 13 преди месец е била с гаджето си,и вчера ми съобщи че си правила тестово за бременност.Иии се оказало че може да си има бебе.Тя иска да го махне и аз също я посъветвах така,но тя също няма да каже на родителите си и ще се наложи да продам iPod-а си...
И двете са адски уплашени,но тъй като скоро се скараха /вече са сдобрени/ и сега връщат доверието помежду си,за това едната не е казала на другата и аз съм по средата.
Имам чувство че откачам тъй като и аз не съм много голяма,нито зряла...на 14 съм,но в момента те имат нужда от помоща им,а аз незнам какво да правя...
Всеки който има мнение и/или съвет да го изкаже.Благодаря предварително.
Още 5 - 6 приятелки и ще изнасяш телевизора от вкъщи.Шегата на страна слушай ся.Ако така си мисли тоя да я изнудва постоянно няма да стане.Хич не си и помисляй да му пускаш.Това си е направо изнасилване.Намери начин да оправиш работите и накарайте някой да го пребие.Повярвай ми колкото и крайно да ти се струва това е единствения начин да спре.Приятелката ти да каже на родителите си - все пак неможе цял живот да си мълчи и ако им кажа ще и е по - добре.За другата ти приятелка на 13 направо незнам какво да кажа тъй като на 13 неможе да има деца тука май малко послъга![]()
За жалост може. Момиче може да забременее, когато и дойде менструацията. На мен ми дойде на 11, а на повечето момичета е между 12-14 горе долу.Първоначално написано от jambo_bs
![]()
Не съм послъгала тъй като и дойде първа в класа,сиреч 4 клас![]()
Хмм.. много странно... Как на 13 год и ще направи аборт и родителите няма да разберат. Все пак това си е операция. Не съм запозната как става, колко след това се седи в болницата, но как няма да го има едно 13 год. момиче вкъщи и родителите няма да разберат![]()
Ебаси добрата рлеятелка си .... рядко добраНакарай някой да го пребие ...
phah
Иди в полицията. Изнудването е престъпление. А тя най-добре да каже на родителите си. Те ще и помогнат. А другата ти приятелка (на 13) веднага на гинеколог. Това е наистина крехка възраст за аборт.Не знам с какъв ум е спала с момче на 13.
Всъщност то там като ходихме и искаха подписа на родителите понеже е под 18...но когато си плащаш може и иначе...Винаги има начин...А тя не остана в болница.Болки много силни наистина имаше,но изтърпя...И като я питаха техните какво и има тя го обясни с това че има силни болки в корема.Дори училище не е прекъсвала...С другото момиче смятам да отидем на същото място,понеже вече знам как става...Но ако родителите и разберат става лошо...И двамата са адвокати и си имат име.Добро име,строги са и репотацията им ще се орони...А за него не съм мислела като вариант някой да му тегли едни бой,но се страхувам да не стане по-зле...
А,тя /тази на 13/ води полов живот от 12...Не е редовен,но...Аз май съм най-задръстената от трите-започнах на 14 /след повечето ми съученички...но...Ако и аз сега бях в подобна ситуация трябваше да се гръмна вече...
Некфа добричка си .. по-тихооо .. !! тая дето е на 13 напрао да си тегли куршумаа !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Боже на 14 сте,как си докарахте толкова проблеми на главата![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Кога се случи това като дата горе-доло първия път, с това продаване на телефони т.н.
Ебати курварските истории и ти и твойте приятелки сте си еднакви .. дупчат ви яко .. ся да ви е кеф с абортите кат не си копувате и презервативи поне... сигурно още косми по ненките нямате ама иначе секс ..
WTF ?!
![]()
![]()
![]()
направо останах без думи....на 12 е започнала да се е*е
На къде отива светааа?!?!?!
![]()
.....
Преди няколко седмици.Първоначално написано от thefreak
Преди малко говорих с класната ми.Тя е доверен човек и на нея мога да споделя...Тя ми каза да измисля нещо,но да не казвам на техните тъй като си имат име и ще стане...
Иначе незнам защо се учудвате че на 13-14 стават подобни неща.В училище повечето момичета са били не с едно или две момчета...Аз си мислех че на 14 даже съм лееко ...та така де.
Тъй като заглавието е мнения и съвети,приемам и критики.Грешките са ги допуснали вече,но сега незнам как да им помогна.Момичето което е на 13 казва че е станало случайно в мазата на блока в който живее,за това не са ползвали презерватив.Не са го направили умишлено...Но,човек се учи от грешките си.
Първоначално написано от schrei
Оле Божеееее и в мазето.... и как така неумишлено..... и плюс това ба*ти грешката направо.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
незнам какво да кажа вече....
Доколкото разбрах те е накарал да спиш с негоБожеее какви приятелки има
аз само мога да мечтая да имам фр като теб... но не мисля че ти трябва да страдаш заради това, че не са мислили когат се ч***т! Осъзнай се малко... нека понесат последствията си за да се учат от грешките си както каза
Представям си колко са ти скъпи тези момичета... Ако този глупак каже на родителите и дори всичко да правите представи си как ще се почувстват... нека тя сподели с тях! Ще е много по-болезнено ако разберат от някой друг... И ако наистина я обичат и ако са загрижени за нея няма да им пука за шибаната репотация
Успех
![]()
Да вече е станало всичко .. 1.Едва ли е имало презервативи в цялата история 2.Едва ли е имало мисъл в цялата работа и 3.Криете аборти от родителите си .. еми ЧЕСТИТО .. моя съвет е спри да бъдеш като твоите приятелки и си намери за приятели , хора дет не са правили по 2-3 аборта на 12-13 години и дет те забъркват само в каши
WTF ?!
Тия се **** като ненормални,а ти си продаваш нещата?!?
Не се ли замисляш колко си глупава??
С техните камъни по тяхната глава.
Ухаа поредните малки курветаТии няква Дева Мария ве мацка
Ваще как приеха загубата на телефончето и ай под-а
Горките ...
Не ве чесно мноо ти са кефяя =D> Искам и аз такава приятелка !!! Какви саможертви ,какво нещо
Да спиш с бившия и заради нея ... ВЕЛИКО!
Чи ти напраоо ме изпълваш
Моят идолл
НАЙ-ГОЛЯМАТАА
![]()
Ебаси лапетата ..![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Тези неща стават точно защото родителите не общуват с децата си, нямат време за тях или ги е срам да говорят за секс с тях. Много по добре е да ти бъде обяснено какво е секс от родителя, да ти се обясни зашо хора го правят, да се изтъкнат хубавите му страни, отколкото да се научи от улицата и по най-вулгарния начин. Заради това необщуване стават такива работи....
Може ли да сме приятелки![]()
![]()
ami az ponege predpolagam 4e i mom4eto e na 14-15,mogete da pratite nqkoi batko da go prebie i 6te se opravi rabotata
P.S.i za boga ne pravete seks bez prezervativ! samo problemi si dokarvate na glavata ,vse pak ste malki
+2 лелейййПървоначално написано от GerYy
да не повярва човек на такива банални проблеми
![]()
Малко сме разумните.