- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за съвет.Да го направя или не ?
Амм така искам да ви помоля за съвет.Аз съм на 14 почти на 15 години и снощи докато бях с приятелката ми тя ми предложи да правим секс малко след Нова Година и аз й казах че може зависи от обстоятелствата.Но аз съм девствен и незнам дали съм готов страх ме е да не направя някоя беля в смисъл да забременее да се скъса презерватива и т.н. Моля ви дайте съвет...
Изчакай.На тази възраст едва ли ще изпиташ кой знае каква удовлетвореност от секса, по вероятно е притесненията дали не е станала някоя беля да са повече.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Батко си кво се филмираш бе?!?! Скъсани презервативи, обстоятелства, пуtki майни........ Нема кво да се чудиш, действай, а ако тя го е правила вече още по-добре за тебе.
Аре успех
П.П. хаха, вече и цензура на думите ли има бе![]()
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Еми да тя не е девственаПървоначално написано от CanyH
Пич, ти от толко мислене, няма да можеш да го дигнеш ти за забременяване си мислиш.... ами като толкова те е страх от това, дори и с презерватив като почувстваш, че свършваш изкарай го навън...
другото ако сега те е страх да не се изложиш, то това няма да отмине от самосебе си... и винаги ще има какво да те притеснява...
Съвета ми е изчакай докато се настроиш на тази вълна, а междувременно задоволи мацката си с орална любов и ласки пък, ако след това имаш неистовото желание за секс продължи... ако ли не поне ще си и направил хубавото...
И какво като не си го правил а? абе защо кат ходиш с някой 1 седмица и тряя са еб*ш с него...тва са глупости като не си готов тя ще чака.А и не е казано,че като си на 15 и вече тряя си е... за всичко си има и време и място + тва тряя да се опознаете по-добре,вии от колко време ходите?
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
От около 8-9 месецаПървоначално написано от WomanInBlack
Еми не е малко време.Виждам че те интересува това да не се случи нещо и това е хубаво,но ти сам трябва да си зададеш въпроса искаш ли да правиш секс с това момиче, чувстваш ли се сигорен с нея,как вървят нещата между вас и тн..тогава ще знаеш какво да правиш и как да го направиш..а относно предпазванията ако не бързате и сте внимателни сигорно всичко ще е ок.Ама първо си задай ония въпрос..![]()
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Ако си мислиш,че ще стане гаф по-добре чакай до първата брачна нощ.Винаги има риск,ама все нямак се превъзмогва страха.Айде успех.![]()
Имаш време да помислиш до Нова ГодинаНали говориме за тая дето идва след 3 години
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Още не съм срещнала момче, което да не изпитва удоволствие от секса.Първоначално написано от girl_in_black
Пич, щом питаш по форуми - още ти е раничко за секс.
несе притеснявай само в 98% от случайте се забременява такаче спх