.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Пиърсинг помощ !!!

значи знам че има мн такива теми и сигурно вече ви е втръснало да казвате едно и също но аз нямам време да се ровя утре контролни ме чакат. И така в петък имах РД и от мн одавна съм решена да се пробия и понеже цяла събота ровя и нищо конкретно не открих плс кажете ми къде мога да си пробия хрущяла на ухото без родител колко струва (пробиване и обица) и сравнително колко бързо зараства !!!

Редактирано от ProstoAz
    6 точка от правилника!

ПиЪрсинг! Ти ме можеш да го напишеш правилно, пък искаш да си направиш един.

Е още преди да пусна този пост и оправи грешката с "пиАрсинга".
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Az po princip imam obica na usnata mi q napraviq za 9.40,mn b1rzo,bez pozvolenie na roditel moje,ma sq go zatvori tos salon 6toto 6i mu praqt remont
    KOITYyYYyY ME MRAZI POD MEN DA LAZi

Град
    Okinawa
    Колко теми ще пуснеш още?!
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Колко теми ще пуснеш още?!
    ot tozi sort pove4e nqma

Цитирай Първоначално написано от sosexy
    Az po princip imam obica na usnata mi q napraviq za 9.40,mn b1rzo,bez pozvolenie na roditel moje,ma sq go zatvori tos salon 6toto 6i mu praqt remont

Браво,бе! Дупчете се още по салоните и ще има да четем после теми "имам проблем с пиърсинга какво да го правя"

По темата: На колко години си, за да искаш да се дупчиш някаде без разрешение от родител? Попринцип професионалните студиа (където ти препоръчвам да отидеш) искат разрешение от родител.За цената-в някои студиа е по 20 лв с обица в някои е и 25 лв..
    Зарастването зависи от грижите които полагаш за пиърсинга,но обикновенно напълно зараства в период от 1 до 3 месеца.
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си