.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 108
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от xercu
    Не един път си мислих да напиша някоя глупост тук , но ... след последното диалогче мога само да кажа , че ти се възхищавам за това, че все още имаш сили да вървиш напред ...

Защо си възнамерявал/а да пишеш глупост тук?В смисъл темата ми е сериозна,а не от рода на повечето лапежки теми тук,от рода на "Харесвам го,а той дали мен ме харесва",и сякакви такива други простоий.

hottie
    Guest
    Извинявай ако съм задълбочила в темата и съм стигнала до болно място. Просто разсъждавам като човек, който е преживял почти същото и затова погледа на нещата ми е толкова сериозен.

Аз все още си мисля, че най-големия проблем е брат ти.
    По моему имаш чувства към него, породени от криворазбрана роднинска обич.
    Щом и след като майка ви е починала, той отново ти е посегнал, макар и по-рядко...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Извинявай ако съм задълбочила в темата и съм стигнала до болно място. Просто разсъждавам като човек, който е преживял почти същото с 2 загуби и затова погледа на нещата ми е толкова сериозен.

Не,няма проблем.Виждала съм много твои мнения и така да се каже имам някакво положително мнение за теб и не бих имала проблем да ти споделя преживяното от мен,още повече,че май знаеш от личен опит какво преживявам.Но просто не искам тази ми част от живота да става публично достояние,а и едвали другите се инетересуват кой съм погребала или кой съм изродила и т.н.
    А и това е малко по-далеч от темата която съм пуснала,иначе няма проблем.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Извинявай ако съм задълбочила в темата и съм стигнала до болно място. Просто разсъждавам като човек, който е преживял почти същото с 2 загуби и затова погледа на нещата ми е толкова сериозен.

Не,няма проблем.Виждала съм много твои мнения и така да се каже имам някакво положително мнение за теб и не бих имала проблем да ти споделя преживяното от мен,още повече,че май знаеш от личен опит какво преживявам.Но просто не искам тази ми част от живота да става публично достояние,а и едвали другите се инетересуват кой съм погребала или кой съм изродила и т.н.
    А и това е малко по-далеч от темата която съм пуснала,иначе няма проблем.
    Знам, разбирам и се усетих. Ако искаш мога да изтрия нещо. Иначе ако имаш нужда от нещо съм насреща. Вианги можеш да ми пишеш ЛС. Приятна вечер и успех !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Аз все още си мисля, че най-големия проблем е брат ти.
    По моему имаш чувства към него, породени от криворазбрана роднинска обич.
    Щом и след като майка ви е починала, той отново ти е посегнал, макар и по-рядко...

Какво искаш да кажеш с това "Криворазбрана роднинска обич"?
    Добре де не се разбираме по принцип с него,не сме и много близки и да има много моменти в които го мразя поради много по-дълбоки причини от това,че ме е малтретирал,но се чуствам виновна и гузна когато го мразя.
    Едва ли не си задавам въпроса "Е,що за човек съм аз щом не обичам собствения си брат"?Не мисля,че е нормално да не го обичам при положение,че една майка ни е разжадала.

И имаше един голям проблем когато казах на брат си,че не искам да живеем заедно,той тогава ми се нахвърли да ме бие и приятелата му беше у нас,тя тръгна да ни разтърва след това приятелят ми влезна и стана едно голяма мазало и от тогава приятелят ми мрази брат ми.
    Тая история звучи много циганска,дано някой не остане с грешно впечатление от това.

Виж, мила, знам че е трудно. На баща ти не му е лесно също, изгубил жена си, да се справя с алкохолизираният си син наркоман, а единствената трезвомислеща в семейството да е дъщеря му, която се кани да излети от гнездото. Направила си ми впечатление на силно момиче и знам, че ще се справиш, но държа да ти кажа нещо. Той ти е баща и отлично разбирам, че не искаш да го оставиш. Но поне ти и приятелят ти съберете пари, за да направите ремонт и да вдигнете стена между 2 апартамента. Замисли се, баща ти няма да го има вечно, колкото и да боли от мисълта. А ти се каниш да направиш семейство. Семейството го спохождат деца. Е, как ще живеят те? Как ще живееш ти? Цял живот ти и децата ти ще търпите псувните и побоищата на 'тате и вуйчо'?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Всичко което казваш поддържа моята теза...

Криворазбрано е най-точната дума, която ми идва на ум. Ти го обичаш, защото ти е кръвен брат... Но той не го заслужава. По това, което пишеш, правя извод, че не е добър като човек, камо ли като брат...
    Не знам как по-ясно да се изразя, дано си ме разбрала.
    Според мен приятелят ти го мрази с основание...
    Greets

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Виж, мила, знам че е трудно. На баща ти не му е лесно също, изгубил жена си, да се справя с алкохолизираният си син наркоман, а единствената трезвомислеща в семейството да е дъщеря му, която се кани да излети от гнездото. Направила си ми впечатление на силно момиче и знам, че ще се справиш, но държа да ти кажа нещо. Той ти е баща и отлично разбирам, че не искаш да го оставиш. Но поне ти и приятелят ти съберете пари, за да направите ремонт и да вдигнете стена между 2 апартамента. Замисли се, баща ти няма да го има вечно, колкото и да боли от мисълта. А ти се каниш да направиш семейство. Семейството го спохождат деца. Е, как ще живеят те? Как ще живееш ти? Цял живот ти и децата ти ще търпите псувните и побоищата на 'тате и вуйчо'?
    Поласкана съм,че си останала с такова мнение за мен.
    По темата:
    Аз тайно си се надявам и знам,че един ден ще се разделим,защото и аз казвам това на брат си,че не можем да живеем вечно заедно и че не е нормално,вече сме големи все пак.
    Но проблемат е,че едният апартамент е тристаен,а другият двустаен,той не иска да живее в по-големия,защото майка ни е починала там,но пък и не иска в малкия,защото тогава ще е прецакан,че аз съм взела по-голямия.
    Апартаментите могат да се разделят и с минимални средста,които с приятелят ми можем да си позволим,но пък нямам съгласието на татко,а все пак апартаментите се водят на тримата.
    И виждаш ли каква каша е?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Всичко което казваш поддържа моята теза...

Криворазбрано е най-точната дума, която ми идва на ум. Ти го обичаш, защото ти е кръвен брат... Но той не го заслужава. По това, което пишеш, правя извод, че не е добър като човек, камо ли като брат...
    Не знам как по-ясно да се изразя, дано си ме разбрала.
    Според мен приятелят ти го мрази с основание...

[i]Да,сега вече те разбрах какво искаш да кажеш.

Не, положението ти от една задънена улица влиза в друга. Отвратително е. Не мога да разбера баща ти, все пак би трябвало да гледа и двете му деца да са добре. Лично според мен, хвани баща си да си поговорите за отношенията ти с брат ти и му постави ултиматум - или да се разделят апартаментите или се изнасяте на квартира. Ти поеми разноските, от него трябва само разрешението. И нека той реши кой къде да живее. Рискуваш си здравето по този начин, а си твърде млада да се нагърбваш с всичко това.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не, положението ти от една задънена улица влиза в друга. Отвратително е. Не мога да разбера баща ти, все пак би трябвало да гледа и двете му деца да са добре. Лично според мен, хвани баща си да си поговорите за отношенията ти с брат ти и му постави ултиматум - или да се разделят апартаментите или се изнасяте на квартира. Ти поеми разноските, от него трябва само разрешението. И нека той реши кой къде да живее. Рискуваш си здравето по този начин, а си твърде млада да се нагърбваш с всичко това.
    И аз от скоро го обмислям този вариянт,да го накарам да избира.
    Но просто всеки път когато се заговори за това,че с брат ми не се разбираме татко най-много да каже "Омразна ми от вас,накрая и аз ще умра",рядко казва нещо друго.
    Мерси много за помоща ти.

Няма защо, знам какво е да загубиш единия си родител, макар и не при такива обстоятелства...
    Но наистина май това е най-добрият вариант, иначе той няма да се усети. Опиши му всичко с подробности обаче...
    ~

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
    "Все пак той ми е брат,колкото и да е тъп и гаден и какъвто и ще да е,той е мой брат и аз съм длъжна да го обичам."

Това като го чета имам чувството,че не държиш особено на брат си.
    Аз много добре знам какво е да си между чука и наковалнята,тъй кто майка ми и брат и (вуйчо ми) едва ли не се се мразят и т.н
    Аз мисля,че трябва да седнете и да поговорите за всичко...
    Целият ти живот е пред теб,трябва да се забавляваш и да бъдеш щастлива, а не да се занимаваш с кавги и глупости.. най-важна си ТИ!
    Държа на брат си,но той има толкова много недостатъци за това написах по-горното.Примерно той е 26 и никога не е работил.Всяка петък вечер излиза на дискоте напива се като свиня,взема наркотици и в събота сутринта идват една сурия хора у нас да пият и след всичко това пепеляшка ходи да разтребва помийте на градските тъпаци.
    А момента в който казваш,че важната съм аз ми е много чуждо,не искам да се правя на Майка Тереза,но винаги искам да успокоявам създалото се напрежение между моите мъже(Брат ми,приятелят ми и баща ми)

Да,ама винаги трябва да гледаш на теб да ти е добре ....
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Да,ама винаги трябва да гледаш на теб да ти е добре ....
    Не става така... Все някога трябва да погледнеш хората около себе си. Колкото по-често, толкова по-добре.
    Макар да съм съгласен, че нейното е прекалено, ти също не си 100% права.
    Greets

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Колкото и нескромно да звучи от доста време на сам слагам моите интереси на последно място,а най-вече гледам да угодя на въпросните мъже в моя живот.Станала съм толкова отговорна и здравомислеща,че на моменти не мога да се трая.
    На 19 години съм,а в повечето моменти от живота си съм прекалено отговорна и зряла за възрастта си.

Хей мацка крушата не пада по-далеч от дървото помисли дали искаш живот с алкохолик ... и рано или късно той ще почне да посяга и на теб... И как може да постъпи така на рождения ти ден ... аз лично бих го оставила ...
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    Хей мацка крушата не пада по-далеч от дървото помисли дали искаш живот с алкохолик ... и рано или късно той ще почне да посяга и на теб... И как може да постъпи така на рождения ти ден ... аз лично бих го оставила ...

[i]Ох,знаеш ли колко трудно се отказва човек от толкова дълга връзка с толкова много общи спомени.Никък не е лесно,ако беше до сега да съм го сторила,но не е.
    А колкото до крушата,не съм съгласна!
    Майка ми беше страхотен човек,не го казвам само защото ми е майка,а наистина беше такава.Баща ми е 3 пъти по-добър от нея,а брат ми няма нищо общо с тях,кажи тук къде е смисълат,че кръшата не пада по-далеч от дървото?

Още ли не сте се чували и вижали от случката, която разказа ?

Град
    Враца
    И какво, той потърси ли те?
    еlsy

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Нито ме е търсил,нито си е дошъл до нас,но и аз нямам намерение да му се обаждам.

Точно така! Дръж се и не го търси, а ако те потърси или се прибере - поговорете (и скрии всичкия алкохол).
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Точно така! Дръж се и не го търси, а ако те потърси или се прибере - поговорете (и скрии всичкия алкохол).
    Да,определено ще поговорим за снощата случка.
    Това за алкохола не е много уместна шега,не знам дали си прочела цялата тема,но той се напива толкова много на 2-3 месеца веднъж,не е някъв пълен алкохолик,ако беше аз със сигорност нямаше да бъда с него.Иначе мерси за мнението ти.

Град
    морската столица
    Сигурно ще си отнеса майните..но..Ако не сте се чували от случката..поне се радвай че не си го чула по новините.. Иначе както казаха по нагоре..Ще започне и тебе да бие рано или късно..Не си ли се замисляла..но от четенето от което ме заболяха очите..но което си струваше..си изградих впечетление че ти си най-зрялата в семейството..и ти казвам едно голямо ЕВАЛА

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Извинявай за "шегата".Не исках да прозвучи така, просто исках да намекна, че когато разговаряте за случката и за всички останали проблеми, които имате - трябва и двамата да сте трезви, да осъзнавате какво вършите и на какъв етап от връзката си сте, защото дори и една погрешна стъпка или реплика....и всичко може да се разруши.Би било много тъжно.
    А иначе смятам, че приятелят ти има право да мрази брат ти.Те нямат кръвна връзка, за да са задължени един към друг да се обичат, както си ти към брат си.Не казвам, че трябва да зарежеш брат си, но трябва да погледнеш сама обективно на нещата.Отстрани според мен, приятелят ти те обича много и пради това не иска брат ти да те малтретира, да ти се кара, бие и т.н.. Човека държи на теб и това, че си е изпуснал нервите може да е било без да иска да те обиди, но после да е станало твърде късно за извинения и да не ти се извинява и обажда от инат или от срам.И все пак, това което се е случило в дискотеката е било много гадно.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си