- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Уморих се от всичко това,не знам има ли смисъл.
Надявам се,че няма да го чуя по новините.Приятелят ми си е отишъл на село при баща си,ако се беше случило нещо лошо със сигорност щяха да ме уведомят.Първоначално написано от term0t0
Защо казваш "Ще започне и тебе да бие рано или късно",кого е набил,че ше бие И мене?И между другото познавам си стоката и зна,че никога няма да ми посегне,а направили го със сигорност няма пусна тема тук и да моля за съвет какво да направя,а моментално ще се разделим.Иначе мерси за мнението.
Ами виж останах с впечетление че с брат ти доста се карат..а когато е пийнал малко им остава да се почнат с тупаници..а т'ва за тебе което казах че ще започне да те бия..си е чисто моя простотия и незнам защо съм я написал..Извиняваи ако нещо съм те убидил..Иначе не бъди сигурна..всяка стока се изхабява..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Изчетох цялата тема и искрено се надявам нещата за теб да се наредят.Така както описваш нещата, най-лесното за четящия е да каже - премести се с приятеля си и стой далеч от брат си.Но такива сериозни решения, от които зависи бъдещето ти трябва да се премислят много добре.Това, което прочетох за приятеля ти ме обърква.От една страна си го описала като добър човек, но случката на рождения ти ден го разкрива в доста различна светлина.Алкохолът премахва задръжките, според мен хората, които буйстват след като се напият са такива по природа и просто се въздържат.А ти пишеш, че това се случва редовно когато излизате...човекът явно не си взема поука.От друга страна брат ти, който, според описанието, е пълен боклук.Случая, в който си му казала, че искаш да разделиш апартаментите е показателен...ще си спестя коментара за него, защото няма да ти хареса.Такива хора рано или късно си намират майстора.
На мен ми се струва, че да избереш между приятелят ти и брат ти е все едно да избереш по-малкото зло.А това не го одобрявам.И двамата трябва да се променят...което ме съмнява.Ти сама трябва да решиш как и с кого искаш да живееш и сама ще си понесеш последствията от избора...успех.
Макар и да съм малка не мисля,че ти трябва пиянде! До колкото разбрах те бие?! О господи , аз не бих търпяла!
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Аз също изчетох цялата тема и всички мнения и мисля че приятеля ти с основане мрази брат ти,постави се на негово място - на съществото,което най-много обича му посягат ?????то собствения му брат
![]()
![]()
Аз също имам дълга връзка - 2 години и половина, късали сме и определено знам колко е тежко да се разделиш с някой, към който си привързан,с който сте преживяли много неща и имате безумно много спомени. От тази гледна точка те разбирам и ще те посъветвам опитай се да спасиш връзката си,само в краен случай го напусни! Вие очевидно много се обичате! Една такава раздяла ще разклати целия ти свят...Да не говорим,че няма причина, за да си го причиняваш - ВСИЧКО е поправимо.Ще спре да се олива с пиенето и да кара в нетрезво състояние, каквото и да му коства! Той те обича и ще го направи.Ще видиш
Мислила ли си за вариант да продадете апартамента и да купите 2 - за брат ти и за теб - както е редно за двете деца по един?
Момчето не е пиянде, или не си чела внимателно или не си разбрала, той просто пие по някакъв повод, само грешката му е че незнае кога да спре. А това че постоянно купува биричка за пред ТВ - е голяма работа , по мой лични наблюденя в страшно много от българските семейства телевизионната вечер върви ръка за ръка с алкохол.Това не значи,че са пияндета, надявам се ?!?Първоначално написано от Dyckaa
![]()
Като цяло за коментара ти мога да кажа - О, Господи, найстина си много мъничка и има бая хляб да ядеш![]()
+1 .. и бих добавила : научи се да четешПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Тя не е казала ,че приятелят й й посяга ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Хъх .. извинявам се не бях прочела всички коментари ,а само първите ;ss
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Първоначално написано от Dyckaa
Май не си чела достатъчно и наистина си малка за да ми дадеш компетентно мнение по въпроса.
Така е !Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Наистина с приятелят ми много се обичаме,даже смея да твърдя,че той обича мен повече от колкото аз него.
Само да спомена факта,че като по филмите,той напусна домът си и държавата си и дойде тук заради мен.Той тук няма приятели,има много малко роднини и най-важния му човек с кого в прекарал целият си живот е майка му,а тя е в Германия и той напусна всичко това и хубавата си и престижна работа само заради това да бъде с мен в България.Както казах беше с мен в най-трудният ми момент,когато загубих майка си,казвала съм го много пъти и на вас ще го кажа,че ако не беше той до мен,щях и аз да легна в ковчега редом с майка си,защото тя и той са хората които най-много обичам.Само той ми даде сили да продъла напред и ме убеди,че животът ми има смисъл.
Само това с пиенето е проблем.
За всички които не са разбрали:Приятелят ми се напива на 3 месеца веднъж,а не е алкохолик.И не ме бие!
Мислила съм,но аз нямам правомощията да взимам такива решения.Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
И не е само това.Апартаментите са ипотекирани,следователо след като се върне заема могат да се продадът,но пък и ние живеем в два,по-лесно е да зазида стената между двата.
Ами зазидайте тая стена..ама примерно ако слуша силна музика или е с приятели които са пияни и крещят като луди..Пак се чува...но с една звуко изолация ще се оправи
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
колкото повече чета осъзнавам колко е сериозен проблема.. мисля че долу горе всичко се изчерпа.. и аз като другите направо ти се възхищавам за нервите и смелоста .. честно казано аз не бих издържала.. не мисля че ще се разделите с приятеля ти .. прекалено много неща ви свързват .. просто си определи граница и ако той я премине просто му тегли чертата.. за апартаментите видях че много си мислила по въпроса може би след като изплатите ипотеката да се консултираш с адвокат или някакво правно лице за да ти разясни какво може и какво не и въобще да ти помогне да осъществиш намеренията си .. надявам се да съм помогнала.. но ако не съм съжалявам за изгубеното време![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
И аз ти се възхищавам,че си се нагърбила да прочетеш цялата тема,но не,че защото е моя тема ама моята поне има смисъл и не е няква пвърхностна,а аз наистина имам проблем и то от естеството на реалния живот с който се сблъсках прекалено рано,ама тва не е мой избор.Първоначално написано от aHeJlua
Благодаря за отделеното време и мнение.
да .. твоята тема наистина има смисъл и мисля че наистина нещата ще се оправят между вас .. мисля че всички в този форум те подкрепяме и вярваме в теб.. Успех !Първоначално написано от hooliganka89
![]()
suglasnaПървоначално написано от hottie
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Твърде дълго за четене
твърде много мързел .. не че аз съм мн трудолюбиваПървоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от w0sh
От пък не очаквам съвет за проблем от такова естество.
Ти си от друго тесто замесен.
Първоначално написано от hooliganka89
аз пък съм силно ерудирана и емоционална личност.
Първоначално написано от w0sh
И?Какво трябва да ти кажа?Браво ли искаш?
Първоначално написано от hooliganka89
Да. радвам се и на малкото