Изчетох цялата тема и искрено се надявам нещата за теб да се наредят.Така както описваш нещата, най-лесното за четящия е да каже - премести се с приятеля си и стой далеч от брат си.Но такива сериозни решения, от които зависи бъдещето ти трябва да се премислят много добре.Това, което прочетох за приятеля ти ме обърква.От една страна си го описала като добър човек, но случката на рождения ти ден го разкрива в доста различна светлина.Алкохолът премахва задръжките, според мен хората, които буйстват след като се напият са такива по природа и просто се въздържат.А ти пишеш, че това се случва редовно когато излизате...човекът явно не си взема поука.От друга страна брат ти, който, според описанието, е пълен боклук.Случая, в който си му казала, че искаш да разделиш апартаментите е показателен...ще си спестя коментара за него, защото няма да ти хареса.Такива хора рано или късно си намират майстора.
На мен ми се струва, че да избереш между приятелят ти и брат ти е все едно да избереш по-малкото зло.А това не го одобрявам.И двамата трябва да се променят...което ме съмнява.Ти сама трябва да решиш как и с кого искаш да живееш и сама ще си понесеш последствията от избора...успех.