Това,че той ти е помагал и е бил до теб,когато си имала нужда-ок,но това че те е напсувал на майка (при положение,че тя вече не е сред живите,за което съжалявам мила ;( моите съболезнования)...е постъпил непростимо...Чудя ти се и как си го търпяла толкова време... Аз не бих го търпяла и минута..Особено след тази случка,за която разказваш....Трагично е да разбереш,че след 2 год.човек,който обичаш ще постъпи така с теб...
Виж тук не съм описала всички подробности за моята връзка,просто защото е излишно.Едва ли някой се интересува как е спал по гарите в Мюнхен,как се е лишавал от удобства само и само да бъде с мен.
Неговата любов е точно безкористна,обича ме и никога не е очаквал нещо в замяна.
И между другото много хора са ме пцували на майка,без да се усетят,че тя е починала и е гадно.Дори аз самата един път напсувах брат си на майка!Разбираш ли?Човек как се изпуска?
И да ти кажа,нито ти,нито аз,нито приятелят ми,нито нашата връзка е перфектна,но е истинска,както аз и ти сме истински.
Разбрирам те...Не ти е и лесно...Надявам се всичко да се оправи,ако имаш нужда да споделиш аз съм насреща.Съжалявам,ако по някакъв начин съм те обидила с мнението си...Лек ден!