- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Протъркване при анален (и не само) секс...
Много съм се протъркала от последният път, в който правихме секс с гадвето ми (преди 2-3 дни).
Изпитвам невероятни болки при дефекация и не знам какво да правя.. Мажа се с вазелин, но не помага особено. Купих си и крем "Здраве" и довечера мисля да го пробвам.
Мажа само ануса, надявам се останалите части да минат от самосебе си...
Моля ви, дайте някакъв съвет, какво да направя, за да намаля мало болките...
Мерси предварително.
Използвай повече/по-качествен овлажнител. И иди на гинеколог да ти предпише нещо, не си бутай каквото ти дойде наум в ануса и вагината!
Не е хубаво това. И на мен ми се е слу4вало да ме боли, предвид и грубия секс, който правим, но винаги след ден-два болката преминава. Колкото и да е сериозно (протъркване, рани и вси4ко останало).
И все пак... идея си нямам какво толкова страшно може да е станало при теб, 4е да те боли така... Знам 4е е кофти, ама отиди на лекар щом не минава![]()
![]()
Робинята на Quench
добре че не е одзат..щото ще се изпускаш навсякъдеедна от моя клас така прай и неможе да се сдържа
Пенатен крем.Потърси в аптеката.До 10лева най-много да е.Помага почти при всякакви наранявания в/у кожата.Първоначално написано от varnen4e
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Ааа, херпеси! Ужас.. Само на устата ми е излизал и беша гадно, представям си отдолу какво е.
И все пак, как си ги хванала тея херпеси така странно?
![]()
Робинята на Quench
Най-често се предават по полов път.Първоначално написано от SINDEL
Ето затова трябва да се ходи на лекар, а не да се слушат разни хора по форуми. Като си помисля, че даже лекарства й изписвахте... Не ви ли е срам???
То нали знаеш, че всеки така казва - на мен не може да се случи.Първоначално написано от varnen4e
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!