- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделяне на чувства - Коледа?
Според вас ,ако имате чувства към даден човек,трябва ли да ги споделите на Коледа.Дори да знаете,че нямате шанс,бихте ли го направили.Има ли някаква сигурност в това,че отношенията ви няма да се развалят,дори да не изпитва нищо към вас.Изобщо - да или не по въпроса?
кво общо има коледа в цялата тая работа?![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Прието е на Коледа да се казва истината.
хм ... на коледа уж чудеса стават .... ще се получи нещо само ако си по бельо в някой хотел с тоя човек ... Чудото ще стане ... повярвай ми ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е аз не виждам разликата в това да признаеш на някого чувствата си на коледа или в друг денПървоначално написано от fifinkathefreak
и в 2-та случая, ако те харесва и той, ще ти отвърне, ако не- ще духаш супата
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ne stava duma izob6to za tova dali 6te se polu4i .Az i ne smqtam,4e 6te se.Ne iskam da si razvalqm otno6eniqta s nego i iskam da namerq na4ina za tova.
po vsqko vr moje da izrazi6 4yvstvata si,6om si re6il/a da togava davai,pone 6e znae6,4e si opital/a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да и аз не разбирам Коледа какво общо има с цялата робата.Хахаха.
И по принцип Коледа е семеен празник.
Истината се казва на 1 април![]()
Аз също си мислех нещо такова... Коледа празник, в който казат че ставали чудеса - досега не съм изживяла нито едно такова... И все пак ми се иска да вярвам. След като доста помислих реших,че все пак си заслужава да опитам да призная чувставата си.![]()
Мисля че трябва да опиташ...
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Вече се чудите кфи теми да пускате в тоя форум![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Къде е смисъла на този празник?Ей за тфа го обичам Гринч.Мразя Коледа..Бати еуфорията...
Само чакате да наближи някой празник и да почнете да заливате форума с теми свързани с него,колкото и да е не на място,както в този случай.
ем 6то пък да не му кажеш? ако не те харесва най-много да те ореже по такти4но и ако сте добри фрс това според мен няма да провлияе мн на не6тата... =] така 4е според мен споко...давай ;]
All you need is love =]
хм най-много да му развалиш празника на момчето ...Първоначално написано от fifinkathefreak
Първоначално написано от beachy_bunny
Даааа ... като наближи Нова година - " да му призная ли чувствата си в новогодишната нощ ? " ...Какво значение има дали ще е на Коледа, на Великден , на Нова година , на Цветница, на Димитровден или т.н ... Ако не ставаш и това че е празник няма да ти помогне
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
е за6то пък да му развали празника... всеки се радва да 4уе 4е е оби4ан но сиг 6те стане доста кофти ако той няма съ6тите 4увства...но може би наистина е по добре да не е на коледа де... :P
All you need is love =]