.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Град
    Велико Търново

Кое действа повече?

Почистващите тампони на Газниер,които премахват несъвършенствата за 5 часа или Гарниер пюр 3 в 1?Чудя се кое от двете да си купя..?От кое сте по-доволни?

Да знаеш тампоните са доста силни, а резултатът не е "УАУ!" като на рекламата. Ако лицето ти е сухо, не ти ги препоръчвам.
    3в1 е добро за измиване, но не очаквай да прамахне черните точки и пъпките напълно.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Град
    Okinawa
    Гела 3 в 1 също много изсушава кожата, но според мен е по - добър от тампоните.Само си купи и някакъв по - мазен крем, за да се мажеш след като го използваш.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на mynichka
    гела е по- добър ..но не и идеален (няма огромни резултати)
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Велико Търново
    Ами кожата на лицето ми не е суха,нормална е,само около носа и брадичката е склонна към омазняване..Аз имам против черни точки на Clean & Clear ама нищо не прави,даже ми се появиха още повече черни точки

Град
    Велико Търново
    Ами доволни ли сте от Нивеа Бай Бай Спот и от кой от всички продукти от серията?И от кое сте най-доволни 3 в 1 на Гарниер,почистващите тампони на Гарниер или Нивеа Бай Бай Спот????Моля ви отговорете за да знам утре какво да си купя най-накрая!!!

От Nivea Bye Bye Spot съм доволна от нощния крем, стика изобщо не ми действаше, не знам защо.Една приятелка беше останала очарована от него. Много съм доволна от Гарниер 3 в 1.Тампоните не съм ги ползвала, повечето мнения, които чух бяха отрицателни.

П.С->Ако искаш нещо за черните точки мога да ти препоръчам на Clean&Clear Blackhead Clearning 2-in-1 wash/mask. Лично на мен ми действа страхотно, видимо премахва черните точки и след това кожата става адски гладка.Предпочитам го пред Гарниера.
    Дано съм ти помогнала.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Извинявай не бях видяла предния пост, че използваш на Clean&Clear.Тогава по-добре вземи Гарниер 3 в 1 отколкото тампоните.

Град
    Велико Търново
    От тези тампони май никой не е доволен..май накрая ще си купя точно 3 в 1 на Гарниер.М/у другото това което имам на Клин&Клиър е точно това за което спомена.Ако може да кажеш по-подробно колко пъти дневно го ползваш,как и за колко време си постигнала ефект.От Клин&Клиър кожата ми найстина става адски гладка,но не забелязах да имам по-малко черни точки

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    Гела 3 в 1 също много изсушава кожата, но според мен е по - добър от тампоните.Само си купи и някакъв по - мазен крем, за да се мажеш след като го използваш.
    +1 на мен също забелязах,че ми изсушава кожата и затова се мажа с бочко
    Суетата.Моят любим грях.

Използвам го от два дена.Като за начало реших по два пъти на ден: сутрин-почистване,вечер-маска.Но след ден-два ще започна само веднаж дневно, за да не ми се изсуши прекалено кожата.Когато го използвам като измиване масажирам 2-3 минути,там къде имам черни точки (най-вече по брадичката), и измивам. Не мога да кажа, че премахва всичко,но поне при мен видимо забелязах ефекта още при първото измиване.И със всяко следващо става все по-добре.Опитай да масажираш по-дълго време,или преди това с пара на лицето да ти се отворят порите.Но може просто да не е за твоята кожа.
    Помня една приятелка колко много ми хвали една маска на Neutrugena, а когато най-накрая си я взех получих обрив от нея.
    Но опитай с Гарниер 3 в 1, много са доволните,дано и на теб да ти помогне.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от TasteOfSin
    Използвам го от два дена.Като за начало реших по два пъти на ден: сутрин-почистване,вечер-маска.Но след ден-два ще започна само веднаж дневно, за да не ми се изсуши прекалено кожата.Когато го използвам като измиване масажирам 2-3 минути,там къде имам черни точки (най-вече по брадичката), и измивам. Не мога да кажа, че премахва всичко,но поне при мен видимо забелязах ефекта още при първото измиване.И със всяко следващо става все по-добре.Опитай да масажираш по-дълго време,или преди това с пара на лицето да ти се отворят порите.Но може просто да не е за твоята кожа.
    Помня една приятелка колко много ми хвали една маска на Neutrugena, а когато най-накрая си я взех получих обрив от нея.
    Но опитай с Гарниер 3 в 1, много са доволните,дано и на теб да ти помогне.
    Мерси за съветите!За сега ще опитам с това което имам да се мия 1 път днесвно като преди това стоя на пара.А ще видим какво ще стане дано има положителен ефект ако ли не отивам на козметик

Почистващите тампони,но това си е мое мнение. На всяка кожа действат различно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си