Кафяв молив - help!
Имам следния проблем.Искам мек КАФЯВ молив, който да мога да си нанасям меко в горната част на окото.Купих си един на Impala, зашото съм доволна от черния, (( седи плътно )) обаче нещо не седи плътно на окото, седи някак размито и не се получава никаква линия.
Ето така си се гримирам принципно : http://i212.photobucket.com/albums/c...pyofmusaka.jpg (( вече не слагам отдолу само че )) и искам да ми седи кафяво и плътно, ще се радвам да ми препоръчате такъв + номерчето.
на AVON са много добри да горен клепач и не е размазват,даже има такива,които се самоподострят
Ебаси якото, са ако ми препоръчаш номер ше е екстра (( не харесвам много Ейвън, ама... )) Ама сигурно няма да можеш
Супер фен
Аз и една моя приятелка много сме доволни от моливите на Color Trend на AVON. Също и автоматичният молив е хубав.
Аз също много харесвам моливите на Avon,самоподострящият се го има в кяфяво,ако не се лъжа,те са много хубави.
na Color Trend ne me kefqt mnogo
ina4e tezi samopodostrq6tite s okolo 3.90 nz nomer,smisul trqbva da proveri6 v kataloga :P
Супер фен
Автоматичният молив за очи в каталога за месец декември е на цена 4,50лв., а в каталога за месец януари е 3,90лв.
Супер фен
Тоест, взимаш си от някой една брошура номер " 17 " и си поръчваш.
Разгледай я хубаво обаче, за да сравниш всички моливи.
Благодаря ви много, само трябва да си намеря представител А иначе сигурни ли сте, че ше е както аз искам?
Aко си ти на снимката, имаш мнооого красиви очи.И се гримираш перфектно
Да, аз съм на снимката, но искам да постигна същия ефект като на нея, само че с кафяв молив
Правила за публикуване
Вие не можете да публикувате теми
Вие не можете да отговаряте в теми
Вие не можете да прикачвате файлове
Вие не можете да редактирате мненията си
Правила