- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За какво най- често ви правят комплименти?
Носът ти е определено е великолепен! :ДПървоначално написано от RAWRRR
Иначе на мен най-често ми правят комплименти за усмивката. Вие ебаси кво почнахте да изреждате.. ;д
еми на мен не ми правят много често комплиментино съм чувала за косата ми...за дрехи и аксесоари
![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Първоначално написано от harabelka
И на мен най-често за очите,е и за други неща,но за очите най-често (:
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
устните -какви ли неща не съм чувала..
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
честно казано съм адски нефотогенична и на снимки не изглежда нещо особено ама ще потърся някоя по-приличнаПървоначално написано от harabelka
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
като се има на предвид ,че на снимката почти нищо не се вижда ... очите ти изпъкват супер якоПървоначално написано от insanity_666
имаш страхотни очи наистина
![]()
By : mimSi ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Първоначално написано от mimsiii
мерсиии![]()
между другото, сега ти загледах твойте снимки ... че как няма да ти правят комплименти за гръдната обиколка?!? искам и аз такавааа![]()
Момичето от горния пост прилича на Amy Lee![]()
![]()
[u] Коса,тен, (който си е мой,защото съм си мургава) очи,и не на последно чаровната ми усмивка,която всеки забелязва май първо в мен,забравих да кажа и характер,дрешки също.Първоначално написано от lori
Комплексно е..Не може да харесаш само едно нещо в човек...Когато го харесваш,ти харесва като цяло.Поне т'ва е мое виждане.
Талантът ми,това че мога да пея и да веселя хората също.Чувствам се неземно-щастлива,когато съм на сцена и пея.И ме аплодират,радват ми се.Какво повече може да иска един изпълнител?!
Всички искат да могат да пеят,но не на всички господ дава този дар.Е,аз го имам и съм му благодарна затова.Също така съм го наследила и от майка ми,която също може да пее.
прическата ми харесват...
дупето също...хубави крака съм имала..като цяло тялото .. :d
доста ме хвалят...мн 'скромно' прозвуча..ама..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от insanity_666
![]()
![]()
![]()
ами като цяло и аз получавам доста комплиментиобикновено,че съм сладка,някви такива
за косата... че съм приличала на Салма Хайек и на Пенелопе Крус
![]()
някви такива... доста често ми казват,че съм секси
![]()
наай-често за косата![]()
а иначе и за очите, веждите, дрехите, пръстите и..усмивката, почти всеки ми казва че съм била мн усмихната и лъчезарнаколко скромно
![]()
да бе и на мен. ама най- много за нокътя на малкото пръстче на левия кракПървоначално написано от mimichi
било съвършено
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е*ати ние тука се искарахме едските красавици...ае не се престаравайте
![]()
To infinity and beyond.
косата, дупето, краката, очите.
казвали са ми също че имам хубаво ущи и зърна![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
ti me utrepa,Ama maitapa na strana-na men muja mi mi pravi kompliment za muh4eto na rucete mi-6toto ne sum kosmata gora v rucete-imam mnogo malko i adski svetlo rusi kosum4eta,koito ne maham,ta toi za tqh mi pravi komplimeti,a az na nego-za edna sladka bemka na lqvoto mu u6e otzad.ludnica!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg