.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Велико Търново

Искам да споделя колко съм доволна от..

Термалната вода на Avene(Авен).Страхотна е просто..Значи много е добра за освежаване,против слънчево изгаряне,зачервявания и всякакви подобни! (сън) страхотна е!Става също така след като се почисти грима просто да се използва,а също така и след грим пръскаш изчакваш около 10-15 сек и избърсваш внимателно със суха кърпичка(премахва излишното количество грим и освежава много).Струва 13,20лв.Страхотна ееееееееееееее

Аз пък съм ужасно доволна от розовата вода на българска роза.

Цитирай Първоначално написано от masal
    Извинявам се на авторката, че използвам нейната тема,но за да не отварям нова.Искам да попитам дали е възможно от розовата вода да ми появят от онези дребните пъпчици.По едно и също време си взех нова пудра и розовата вода.И все си мисля, че се появиха от пудрата,но не съм сигурна.Сега не използвам нито водата нито пудрата, а за розовата вода съм чувала много хубави неща.Та може ли да са от нея?
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Цитирай Първоначално написано от TasteOfSin
    Цитирай Първоначално написано от masal
    Извинявам се на авторката, че използвам нейната тема,но за да не отварям нова.Искам да попитам дали е възможно от розовата вода да ми появят от онези дребните пъпчици.По едно и също време си взех нова пудра и розовата вода.И все си мисля, че се появиха от пудрата,но не съм сигурна.Сега не използвам нито водата нито пудрата, а за розовата вода съм чувала много хубави неща.Та може ли да са от нея?
    Напълно възможно е. Натуралните продукти не се понасят добре от някои кожи.Но пък е по-вероятно да е от пудрата.Някоя събота и неделя,когато няма да излизаш,ако се престрашиш пробвай пак розовата вода и така ще си сигурна дали е от нея.

Аз използвах водата някъде 3-4 дена и забелязах кажи-речи положителен ефект.Но може и да съм си въобразявала.Докато от пудрата и една приятелка се беше оплакала.Днес ще пробвам с водата нищо, че утре съм на училище. Дано да е от пудрата
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

И какъв е точно ефектът?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си