.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Избелване на зъби

miq si zubite seki den po 2-3 pati no problema e 4e sa mi malko potamneli ..i iskam da znam kak/kadei kolko 6te mi struva >?

shadow4e
    Заглавията трябва да са на кирилица

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз моите си ги по-избелих с паста /Бленд-а-мет за избеляване/, но това е само, ако са ти леко потъмнели, иначе мои приятели ходят на зъболекар.

значи отиваш на зъболекар, вади ти всчиките предни и ти слага изкуствени.но струва мнооого пари

Град
    Перник
    И е тъпо да ти вадят всички зъби.Отиваш на лекар,да ти ги избелят,но после не трябва да пиеш кафе газирано и тн..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    И е тъпо да ти вадят всички зъби.Отиваш на лекар,да ти ги избелят,но после не трябва да пиеш кафе газирано и тн..
    ма ти сериозно ли бе ?! -пий си квот си искаш
    иначе по темата:
    отиваш избелват ти ги на зъболекар,след време бялото ще се олющи,не е вечно,и пак ще идеш да ти ги избелят.За цените питай чичко Гугъл

Blend-a-med 3D White за 2 седмици ще има изключително видим ефект.

Град
    Перник
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    иначе по темата:
    отиваш избелват ти ги на зъболекар,след време бялото ще се олющи,не е вечно,и пак ще идеш да ти ги избелят.За цените питай чичко Гугъл
    Да вярно а и това е вредно за емайла и не е хубаво да го правиш 2-ри път,защото се разрушава емаила..

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    иначе по темата:
    Да вярно а и това е вредно за емайла и не е хубаво да го правиш 2-ри път,защото се разрушава емаила..
    ми нзм,на една съученичка майка й си ги избелва редовно... (а това че повреждат емайла си е вярно,но хич да не пиеш кафе и газирано не ми се вярва )

Град
    Перник
    Точно така е и даже не трябва да се пушат цигари.Само майката на твоята приятелка да не нарушава тези правила,ако мога така да ги нарека,щом толкова често се избелва,тя ще наруши емайла си.Е поне ще има повод да си извади зъбите и да си сложи изкуствена холивудска усмивка..

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Blend-a-med 3D White за 2 седмици ще има изключително видим ефект.

Наистина ефекта е много добър

Blend-a-med 3D White

Здравей ,също като теб си ги миех с "Blend-a-med 3D White ",но не помага,пробвах всички пасти които съществуват, но нямаха ефект, при мен най-много подейства PEARL DROPS SMILE (още при първата опаковка)скъпа е пастата, но си заслужава 50% ми са по бели сега.Един път в месеца ги мия с сода бикарбонат...Но и аз смятах да ги избеля с кисилина при зъболекар, (посъветвах се и ме разобедиха да не го правя,за кафетата които пия и цигарите които пуша зъбите ми били по бели от на хора които не го правят) сега малко ме е страх , освен емайла че се нарушава има и странични ефекти, може да навреди на някой орган ,който е най-слаб в момента!!!Преди да го направиш посъветвай се с поне двама специалиста !!!

...

provai s soda.. kato si mei6 zubite s pasta za zubi sloji malko soda otgore .. vur6i dobra rabota oba4e ne go pravi mnogo 4esto...

Град
    София

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Munika123
    provai s soda.. kato si mei6 zubite s pasta za zubi sloji malko soda otgore .. vur6i dobra rabota oba4e ne go pravi mnogo 4esto...
    Това пък колко лесно сваля емайла си нямаш на идея..
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Hate City Sofia.

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Цитирай Първоначално написано от Munika123
    Това пък колко лесно сваля емайла си нямаш на идея..
    Да бе да , за к'во да го сваля, аз през ден си мия зъбите със сода ама пак си имам зъби
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Провбай с паста Elgidium на Пиер Фабре, аз съм супер доволна, има видим ефект
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Провбай с паста Elgidium на Пиер Фабре, аз съм супер доволна, има видим ефект
    Подкрепям! Страхотна паста.
    И аз исках да си избелвам зъбите, но като говорих със стоматоложката ми тя ме отряза тотално. Каза ми при положение, че ми е генетично заложено да имам А2-А3 цвят, няма смисъл да се избелват. Дори да се избелят след време пак ще потъмнеят. Избелването става с киселини, които ти съсипват тотално емайла. После ще се чудиш що те болят зъби, що след 15 години си само с 10 зъба... Недей по-добре.
    Пробвай с Елгидиум. Те са няколко пасти. Има против кариес, има избелваща, има за чувствителни зъби и още някаква имаше...

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Избелването не е едно от най приятните преживявания... полирането също и не е кой знае колко трайно въпреки няква усилена подръжка ... особено ако си пушач и фен на кафето .... И не е от най евтините процедури! Не си спомням аз колко плащах ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Най-добре е избелването на зъби да става с паста за зъби,която избелва.А това кадето ходиш при зъболекъра да ти избелят зъбите с разни препарати изобщо не е добре за зъбите,защото самите зъби отслабват.А за изваждането на зъбите и поставянето на изкуствени за да са бели е пълна глупост,защото не е важно изкуствени ли са или не,а това че след дадено време ще придобият същия цвят като преди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си