- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм ...
Значи имам лек проблем с чувствата си ! Ходя с едно момче от около 3 месеца. Лятото бях луда по него. Точно в момента в който се отказвах ,той почна да действа. И така тръгнахме .. Обаче преди,когато бяхме само приятели бях наистина мила и отзивчива. Сега обаче съм много сепната и постоянно несъзнателно го наранявам или дразня. Той от своя страна е супер мил и се държи наистина приятно. И с това моето държание се караме ужасно често ,като почти винаги аз съм виновна.. Преди 2 дни се разделихме .. същата вечер ми нямаше нищо ,но на другия ден бях онемяла .. бях кисела , беше ми тъжно ,нещо ме притискаше в стомаха! После пак се сдобрихме и аз пак почнах с моето тъпо държание . Сега незнам дали го обичам или изобщо какво чувствам. Той е първия на който гледам сериозно . . не съм имала много връзки ,тъй като не съм и особенно голяма. И така моля ви за някакъв съвет. Незнам защо се държа добре с него само когато знам ,че не сме нищо общо ,а само приятели и същевременно ми е гадно като се скараме ,а като сме заедно се държа гадно !
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Ми.. явно не сте един за друг.. Аз така бих си го обяснила ; )) .
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
ами почваш да внимаваш кво правиш и кво говориш ако искаш да си с него...ако ли не си оставате просто приятели...