Аз искам да ви питам не6то...за6то по дяволите се слу4ва така...с едно мом4е скъсахме преди 3 години но аз о6те го оби4ах до преди 2...не се виждахме,не си говорехме...миналата година той пак се появи...станахме добри приятели...но кво стана и последните няколко пъти като се видим се забиваме...(той ми прае6е некви мизерии но аз все му про6тавах за6тото го оби4ах и знам 4е постъпих глупаво...) на 3тия път неиздържах и го попитах какво подяволите прави при положение 4е ми соб6ти 4е си има гадже от нз си колко месеца...заговорихме се и се стигна до извода 4е и тои все о6те ме оби4а...аз просто си тръгнах за6тото ме хвана страх...просто неисках да става пак както преди...той каза 4е 6те ми звънне да поговорим...звънна 1 но аз бях заета...след това му звънях 2,3 пъти той все бе6е зает...неискам да му звъня но просто неискам пове4е да се 4увствам така...гадно...от една страна наистина искам да сме заедно пак и знам 4е неискам да съм без него за6тото за голямо съжаление о6те го оби4ам много (и немога да си хвана приятел за6тото все мисля за него) но от друга...той все пак си има приятелка и не е 4естно спрямо нея пък и ме е страх... 4увствам се ужасно глупаво за6тото той е...ку****р,а мен ми пука толко за него и пак бих му простила...