- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какво се дължи това?
Zdraveite..ISkam da popitam po zapoznatite sas sexa mom4eta:Na kakvo se dalji tova,4e kogato zapo4vame vtoriq polov akt s priqtelq mi,otna4alo toi e vyzbuden..a malko sled tova mu spada..Sled kato si poigraq malko.pak se vyzbujda...![]()
![]()
![]()
*Заглавие на кирилица!
» Правила на форума
По-принцип след първия полов акт, който в повечето случаи е и най-кратък поради голямата възбуда на мъжа и след изпитване на оргазъм от негова страна...мъжа изпитва усещане на задоволеност и нежелание за повече секс в някои случаи дори отвращение от него...та затова пада. След известно време (5-10-15 мин. при всеки е различно, но е в този времеви период) мъжа възвръща желанието си за секс и съответно пак се надървя и вротия полов акт е обикновено по-дълъг от първия, защото след всеки оргазъм от страна на мъжа следващия идва все по-бавно и изисква повече време работа, което пък е добре за момичетоПоне при мен е така и така съм чувал и чел. Дано съм ти помогнал. Това, че пада не значи, че има някакъв проблем в него...или в теб...просто така е устроен организма.
![]()
Съгласна съм с горното мнение .. Може би трябва да си правите по-големи почивки.. Това,че може да го вдигне си е на психическа основа.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
+1Първоначално написано от Frozen_Flame
![]()
Ще изчакате малко , много сте се разбързали нещо![]()
:P
Съгласна.Първоначално написано от Frozen_Flame
me 2 .. и наистина, правете си по-голяма почивка м/у 'тековете'Първоначално написано от hooliganka89
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
E mersi za savetitebqh se pritisnila dane bi e da mu ima ne6ty za6otto go vdiga i kogato zapo4nem ponqkoga spada ?
![]()
Първоначално написано от nejnaDROGA
За кого става въпрос,ако не е тайна?![]()
Много точно , ясно и кратко , описано от колегата/колежката от втория постВтория път - безценно хихи
![]()
Много точно , ясно и кратко , описано от колегата/колежката от втория постВтория път - безценно хихи
![]()