.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Хммм .... ?

Хммм .... ?

Въпросът ми се отнася кам мъжката част .....

Още в началото на връзката когато не познавате добре приятелката си и не сте стигнали до секс а така само се натискате ... и уж случайно и погалите "котето" през дрехите и тя се възбуди , вие осещатели го тва смисал по какво разбирате ли че тя е възбудена ?
    ( някви жестоже ли ... държание ли ...?)

ПС : надявам се да сте ми разбрали въпроса ...
    ChuDq se na Kade ....?

Разбира се, че се усеща. По езика на тялото й, по по-учестеното дишане, по начина на гледане и т.н.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Разбира се че се усеща. По езика на тялото й, по по-учестеното дишане, по начина на гледане и т.н.
    +1
    Ти сама не се усещаш, че почваш да дишаш учестено. . пък и погледа ти става друг

Да личи си понякога потрепват и вадят много невинни погледи,даже няки почервеняват от притеснение..
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)

Re: Хммм .... ?

Цитирай Първоначално написано от ThinkerBell
    Въпросът ми се отнася кам мъжката част .....

Още в началото на връзката когато не познавате добре приятелката си и не сте стигнали до секс а така само се натискате ... и уж случайно и погалите "котето" през дрехите и тя се възбуди , вие осещатели го тва смисал по какво разбирате ли че тя е възбудена ?
    ( някви жестоже ли ... държание ли ...?)

ПС : надявам се да сте ми разбрали въпроса ...

Пхахахаха, не мога!

Супер фен
    Град
    България
    Не, аз даже не съм го и помислял. Ама преди 2 дена ме хвана за х*я. Извинението й беше: ,,Ръката ми падна! '' Много смешно ми стана и се засмях! Днеска бяхме пак на таванската и с още 1 момче и 1 момиче (те не са гаджета) изгасихме и ми откопча дънките и си вкара ръката! Опита се да ми блъсне 1 път, ама не успя! Важното е, че се опита!
    П.П. Разгонена е просто! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    V.Tyrnovo
    по дишането и по начина по които ме докосва по целувките и ..... всички неща малко се променят когато това се случи с нея ... разбирасе няма как да ти обегне

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Разбира се че се усеща. По езика на тялото й, по по-учестеното дишане, по начина на гледане и т.н.
    +1
    Ти сама не се усещаш, че почваш да дишаш учестено. . пък и погледа ти става друг
    +1
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    София
    аз като гледам май съм най- задръстения тук, но аз лично го чувствам само когато мацкато иска да го почувствам. няма 100% начин да разбереш че приятелката ти е възбудена особенно в началото, ако тя не го покаже защото не я познаваш, а при различните хора е различно ...

лично мнение

Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    аз като гледам май съм най- задръстения тук, но аз лично го чувствам само когато мацкато иска да го почувствам. няма 100% начин да разбереш че приятелката ти е възбудена особенно в началото, ако тя не го покаже защото не я познаваш, а при различните хора е различно ...

лично мнение
    Другия път просто допри ръка до лявата и цица ... усети и пулса и ще разбереш
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    признаците са толкова много

Град
    * South Central *
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    признаците са толкова много

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами като се натискате,ако почне да те отблъсква и да иска да си бъбрите примерно,това означава,че не се възбужда или просто сега не е момента.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nohuty
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA

лично мнение
    Другия път просто допри ръка до лявата и цица ... усети и пулса и ще разбереш
    е то ако си допра с ръка (длан) лявата и циця няма гаранция, че не си усещам моя пулс и да се заблудя

иначе отдавна съм минал тоя период, че да ми се налага така да разбирам дали се е възбудила

Моят приятел ме познава по погледа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си