.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Изпитвате ли някога липса на любов?

Малко странно - аз да пускам тема в любов.. .. но как да кажа,малко ми е самотно на моменти. Иска ми се да гушна някого, да си поприказвам с него, да бъде скъп за мен човек.
    Доста отдавна не съм се занимавала с момчета и отбягвам тези контакти. Решила съм да не се нагърбвам с подобни проблеми,но може би точно това е проблемът. Пиша глупости сякаш .. Оо
    Както и да е. Просто ми липсва някаква ласка,обич,разбиране,закри а .. но не искам и да я получа.. Стоя далеч от това. Имам други планове и те не включват затормозяващите въпроси "Ама кога ще се видим? Ама дали ме обича? Ама дали няма друга? Ама .. ама .. ама .. ? Тъпо е. Животът ми е насочен другаде,но какво да правя в тези макар и редки, до известна степен тежки за мен моменти? :\

Ами - НЕ .. Имам си приятели , имам си семейство, което ме обича ... Не чувствам липса на любов .. Не ми трябва някакъв коч , за да се чувствам обичана
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: Изпитвате ли някога липса на любов?

Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Доста отдавна не съм се занимавала с момчета и отбягвам тези контакти. Решила съм да не се нагърбвам с подобни проблеми,но може би точно това е проблемът.
    Ами да..защо реши,че това може да е проблем..Докато мислиш така никога няма да срещнеш човека който търсиш <.> : )
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Доста отдавна не съм се занимавала с момчета и отбягвам тези контакти. Решила съм да не се нагърбвам с подобни проблеми,но може би точно това е проблемът.
    Ами да..защо реши,че това може да е проблем..Докато мислиш така никога няма да срещнеш човека който търсиш <.> : )
    Въпросът е там,че не търся човека и нямам намерение да го търся на този етап. Насочила съм се към образованието и кариерата си,а дори и преди това,пак се бях отказала от "откриването на подходящия". :>

Голям фен Аватара на Crazytu
    Еми и аз си нямам в момента приятел,но не ми пречи и не чувствам липса на любов ... както каза MakeMeFeel имам си приятели,семейство,които ме обичат и подкрепят ..
    П.П Дори и да имаш "други планове",които да не включват любовта и "проблемите" около нея,след време ще срещнеш някой,който да ти дава любовта и ласките,които ти липсват сега.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Varna
    В момента се чувствам така и нее е много приятно

Цитирай Първоначално написано от dezito1
    В момента се чувствам така и нее е много приятно
    и аз съм така донякъде
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Въпросът е там,че не търся човека и нямам намерение да го търся на този етап. Насочила съм се към образованието и кариерата си,а дори и преди това,пак се бях отказала от "откриването на подходящия". :>
    Че то докато дойде времето да го срещнеш тоя ти ще си вече стара мома. Действай докато е време. Човек един път живее...баси не приемай живота толкоз насериозно.

Град
    Стара Загора

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Че то докато дойде времето да го срещнеш тоя ти ще си вече стара мома. Действай докато е време. Човек един път живее...баси не приемай живота толкоз насериозно.
    хаха ей тва е и аз мисля така...
    ти докато се образоваш докато вземеш тая професия и като почнеш пък да я практикуваш после няма да имаш никво време за излизане насам натам освен петък събота и неделя.... по 8 часа работен ден... ОБРАЗОВАЙ СЕ (апел)
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

в момента съм с едно момиче ама да ви кажа честно не искам да съм с нея..... смисъл не ми пречи да е до мен ама.. няа чувства
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нормално всеки един от нас да се е чувствал и/или да се чувства така, както го описваш..
    Докато ти четох темата се замислих и аз едно време когато се замислях, че имам нужда от
    ласка,обич,разбиране,закри а
    за такова нещо винаги можеш да се обърнеш към мама, тати, сестрата, брата, братовчедката, най-добрата приятелка или някой друг било то и приятел. И точно когато имаме нужда от такова нещо малко като, че ли не осъзнаваме, че и някой присъстващ човек в живота ни може да ни го даде.
    Ама факт, искаме да е от някого, с когото има някакви взаимни такива чувства.

Спокойно, и на нас съдбата някой ден ще ни се усмихне.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Kogato ima neshto zaradi koeto da se chustvash "nepylnocenen" chovek , estestveno e to da ti lipvsa.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami i az sum taka do izvestna stepen
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз по принцип съм затрупана от любов от моя приятел,чак понякога ме задушава,но наскоро се скарахме и две вечери подред спя сама и ми я някво странно,защото от година и половина съм непрекъснато с него,и сега малко ми е странно без него,но той ще се върне.

Иначе до авторката,може да си се насочила към други занимания,но любовта когато дойде ще ти обърка всичките планове.

Получавам любов единствено от семейството си и най-добрата ми приятелка Другото всичко е фалшиво за съжаление... повечето ей така казват ''Обичам те'' а у а всъщност само е така... жалко найстина, в моемнта искам някой който да ме разбира и да имаме взаймни чувства, но едвали ще го намеря скоро ;д след като осъзнах че повечето Лъжат, и всичко е Илюзия не си заслужава...

white sensation

ами.. да понякога ми става самотно .. някой преди беше казал че искаме да ни гушне някой с който имаме взаимни чувства.. това е много вярно .. също си мисля, че когато получаваме любов от някой от семейството ни то сякаш част е като по задължение .. защото ние ще сме тези хора цял живот и пък и колко време сме били стъях преди това.. ние искаме обич от някой който ни харесва заради самите нас и ни цени .. малее голяма романтичка съм станала и такаа ..
    Smile... Tomorrow will be worse...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    да, всеки се чувства самотен в определен етап от живота си .......

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Ами - НЕ .. Имам си приятели , имам си семейство, което ме обича ... Не чувствам липса на любов ..
    +1
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Иксаш да кажеш,че любовта е нещо тъпо?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    чувствам се по същия начин като авторката и наистина понякога си искам мъжко,ама съм от срамежливите тааа трудно стаа комуникацията
    хах.. все едно ме цитираш .. аз съм толкова срамежлива...
    Smile... Tomorrow will be worse...

Да изпитвала съм ги тези моменти, изпитвам ги от 2 години, ама стискам зъби, тегля му една майна и продължавам.Приела съм, че няма да намеря, такъв, който да ми огуди...е, щом е така...ще търпя..Сама съм си го избрала.И знаеш ли?Струва си всеки миг самота!!!!!Аз не съжалявам, че намразих любовта!Е, ти не си, но аз само давам пример!

Да. От доста време съм сама и има моменти в които ми се иска някой да ме изслуша, да ме гушне и да ме обича, но не му е сега времето. Мисля, че на този етап е по-добре да съм необвързана.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Да изпитвам липса на любов, след като загубих любимия си човек

Град
    в мечтите си.
    При мен положението е почти същото. Казвам почти, защото аз скоро реших, че искам да изпитам отново тези чувства. Но след като направих това решение, открих, че съм забравила как да се държа с момчетата така че те да ме харесат. А тази самота не може да се запълни със срещи с приятели...
    If love exists, I will fall...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си