.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    ами намери си момче за такива случеи. неангажираща връзка даже не е и връзка трудно е за обяснение, но преди да се хвана с гаджето ми си имах човек, на който му пукаше за мен и му се обаждах когато ми е криво и самотно, не бяхме само приятели, но не ходехме и се виждахме само когато имахме желание или нужда

Случало ми се е и на мен.. много е нериятно, но минава.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Да не се заблуждаваме. Искате да стиснете патока . Семейство приятели да, чудесна любов, ама като стане дума за пишка и хормони ряпа да ядат. Идете на жиголо да ви оправи и ще ви олекне

Re: Изпитвате ли някога липса на любов?

Цитирай Първоначално написано от Frozen_Flame
    Че то докато дойде времето да го срещнеш тоя ти ще си вече стара мома. Действай докато е време. Човек един път живее...баси не приемай живота толкоз насериозно.
    това ми хареса

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Да не се заблуждаваме. Искате да стиснете патока . Семейство приятели да, чудесна любов, ама като стане дума за пишка и хормони ряпа да ядат. Идете на жиголо да ви оправи и ще ви олекне
    момче си,нали?

Град
    in my world!
    ами за мен е най-важна музиката и бъдещето ми не съм умряла без гадже...мн рядко чувствам такава липса защото имам невероятни приятелки и да ти кажа мн искам някой да ме изслушва ама...говоря ти по близко момче ама няма,но карай...знам че само любовта не е най-важното...и че сега неискам да задълбочавам чувства..радвам се че един човек ми отвори очите за това,преди си мисле че всички са добри и че всичко е розово в тая любов,но НЕ Е!!Искам някой ей така само когато ми трябва за този момент(колкото и гадно да звучи)неискам нищо серизоно,но не се е намерил такъв човек
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    Долината На Идиотщината
    Еми аз си имам приятелка,но понякога изпитвам това чувство,защото тя трудно изразява чувстата си..в смисъл праща ми смс-и,пише ми по скайп,че ме обича,но на живо е друго някак си..гадно ми е понякога,но го преживявам..

Знам какво ти е ... понякога и аз съм така,искам някой да ме прегърне и т.н ....

Любов не ми липсва.И без гадже да съм аз имам своите приятели,семейство и т.н. + плюшените ми играчки
    Stay up all night with the stars *

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Да, аз също се чумствам доста самотна. Но меото е в последствие на разочарование - срещнах добро момче, смятах, че е подходящ, но много ме разочарова и в следствие на това някак си спрях да допускам, който и да е било до себе си. Дори и приятели рядко допускам. Кофти е наистина, понякога ми става много тъжно и си поплаквам за да ми олекне поне малко, после събирам сили и продължавам напред. Вярвам, че един ден ще дойде точния човек, който няма да ме разочарова или поне не толкова много, че да се затворя в себе си. В момента аз съм се отдала също като теб - на учение, но мойто е, за да не мисля,че ми е самотно. Може би от време на време трябва да разпускаш по малко и да се забавляваш
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ами точно сега съм в такъв период...,когато се чувствам сама...,заобиколена съм от хора,но се чувствам сама...и ми е празно...
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си