- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- K'во става с "нас"
Запознах се с едно момче с Софиянци.. оказа се, че е бил от моя квартал, но се е преместил и сега живее почти в другия край на София и само Събота и Неделя идва в квартала... та значи видяхме се с него..., беше мн сладичък и добричък и всичко си беше супер. После се запозна с едни приятели и те казаха че е супер печен и тем подобни. Обаче аз не исках да избързвам толкова за да се получи нещо, защото с предишния ни тръгнахме на първата среща и го скъсах на 2рата седмица... не се получаваха нещата.. но т'ва е друг въпрос. И така на пъврите 2 срещи само се гушкахме за чао и такива... писахме си есемеси... и от там се започна... "еми аз немога да изляза сега" "сега съм в нас и немога" ... "да ще излезем" и не ми звънна ... и чак тази седмица (от преди 2) се видяхме и той искаше да сме у тях... отидох.. пушихме наргиле и се целувахме на дивана... и почти не си говорехме... и още докато бях там осъзнах че просто няма за какво да си говорим (или просто ни е по-хубаво да се натискаме.. :X ) ама на мен не ми е достатъчно.. и сега мисля дали му е само за секса или има нещо по-сериозно.. защото той наистина изглежда много свестен... а и един мой приятел каза че и двамата сме много срамежливи... може би някак трябва да разчупим леда... за разговорите... чудя се какви може да са му намеренията към мен и какво да правя в случая... може би освен другото трябва да говоря и с него... пък и можем да се виждаме само почивните дни... дали има и някоя друга незнам ...
Някакви съвети?
Свестен и добър момък познавам и аз. И само си се натискаме, защото е хубаво, горе долу си пасваме като желания и т.н., но нямаме нищо общо и няма никаква почва за връзка.
Ако наистина нямате за кво да си говорите, твърде различни сте и нямате нищо общо не знам кви надежди храниш за връзки. Явно ви е приятно и си се целувате и натискате. Е, то пак е връзка, но не такава каквато ти искаш.
Правилно ли съм разбрала?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Откровено го попитай.Просто му разкрий чувствата и мислите си.Попитай го дирекно при следващата ви целувка "Влюбен ли си в мен ?"...или нещо такова.Спонтаният ти въпрос може да го изненада и ако се замисли - не бързай с преценката, че не те харесва и т.н...Но колкото по-бързо отговори, толкова по-добре. Не се давай така лесно без любов.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
еми той ми е казвал, че ме харесва и аз му казах "няма ли за какво да си говорим?" и той ми каза "не е вярно.. има за какво да си говорим" и ми показа,че някви са му подарили няква книжка "sex instructions"(май не се пише така)![]()
а иначе като тръгнахме ми каза "искам да ти кажа нещо.. аз много те харесвам"......не вярвам,че някой може да се влюби в друг ако са се виждали 4 пъти... а и той е свестен... само като стане нещо и ме гушка... и как да кажа.. съобразява се с мен. Ама веднъж по телефона ми беше казал "аз съм малко несериозен"
и се скарахме.. може пък и 2мата да сме някви срамежливи ли ддз ...
![]()
М. Нестабилна история.
Скептично гледам на нещата.. но може пък все нещо да излезе.
Попитай го и ще разбреш .... но от прочетеното не мисля че иска нещо сериозно щом веднага те кани у тях ... нз мое мнение ....
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
а дали по телефона или по скайп ще стане или да чакам до другата събота и да не му пиша през това време?... някой още да каже мнение?
![]()
Е езика на тялото казва достатъчноТой не иска нищо сериозно .. Тей че по - добре го зае*и ...
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
само до тук го прочетох.Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
баси.. все едно сте от две различни и крайни села в България.....![]()
недей по скаип или телефон...според мен най-добре на живо...
All you need is love =]
Следващият път като се видите наблегни на разговорите, а не на натискането. Ако наистина нямате толкова общи теми и не се получават нещата - следващия, моля...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Разговорите са основата.Представи си го.Строиш къща, ама нямаш основа=> при първо природно явление, тя ще рухне.Режи го този още сега, да не пускаш още ред други теми още...Режи още преди да е просъществувала тфа "НАС", дето май ник'во го няма...
100% ЗА!!Първоначално написано от ImmortalForever
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
освен,ако и ти искаш една такава,наенгажираща връзка...само глей,да не хлътнешПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Тва имах предвид и аз.Първоначално написано от ImmortalForever