Искам да си отговоря на едно въпросче - защо напоследък попадам все на момчета, преживели големи драматични раздели с последните си половинки, сълзи и мъка до безсъзнание, и все още мислят за онези, още ги преживяват и т.н. В момента ходя с едно момче, той казва че е преживял последната (били са заедно преди 2-3 год.!!!!), но мн често се връща в спомени... страх го било да не се случи пак и да не хлътне мн по мен, страх го е да не бъде наранен отново. Хубаво, правя се че няма нищо, като ми говори за това. А пък миналия ден бях на купон и се запознах с един друг - него пък са го зарязали преди 1 сед. И той сега е в криза, искал да се сдобрят, но тя май е категорична (правел й е някви номера) и е сложила точка. Той ме кефи ... знае че си имам приятел, но въпреки това останах и преспах там не сме се е****, но и това което се случи май се брои за изневяра. Вчера ми е искал номера от една пр... както и да е. В мой плюс или минус е да се захващам с такива, по - лесно ли мога да ги накарам да се влюбят след такава раздяла, по - податливи ли са, или напротив? Какво да направя, шибания ми късмет все ме праща при такива индивиди