- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не може да свърши
почвам да се притеснявам за приятеля си
не може да свърши първите пъти като го правихме, си виках ае притеснява се ала бала.
ама оня ден му лъсках 2 часа и му беше мн готино и приятно и го правех точно кокто трябва цели 2 часа и той не ,накрая се уморих![]()
2 часа и пак неможа![]()
кфо стаа ?
Ами някои свършват за секунди други за часове. Защо си загрижена толкова то това е по-добре за теб![]()
Грозна си![]()
Ми тогава защо не можеш да го възбудиш достатъчно за да свърши ?Първоначално написано от moonwarrior
Различни хора .....![]()
Първоначално написано от jambo_bs
красиви и грозни![]()
хаха и моя не можеше по часове... ама бях единствената която го накара... налиправи го по-добре ухьаухьау
![]()
![]()
white sensation![]()
Що не му направи некоя свирка можеше да има ефект иначе дай да видиме снимка ,да опровергаеш мнението ,че си грозна![]()
Да бе и много скромна![]()
nz koi e smotaniq v taq rabota shtom ne moje da nakara gadjeto si da svurshi 2 4asa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you wanna fuck you :P
Опитай с орална любов ако искаш..може да стане![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
emiiiiii ako samo mu luska6 nai mn da mu protrie6 onaq rabotazemi napravi ne6to drugo
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Комплексираните хора да мълчат. Нито си виждал/а момичето нито нищо.Първоначално написано от pezataa
смени позата или начина, ко който го правиш
Не целта е цел, а пътят
Тя се пак не прави секс...Първоначално написано от cMon
Може би пробвай нещо ново... Примерно орална любов... Дай му малко да те пипне повечко тук и там...
Мене иначе много ме възбужда момичето да гледа нагоре докато ми лъска/ лапа![]()
Замисли се какво ти липсва![]()
Teз дето казаха,че момичето е зле щото не можела да си свърши момчето -те са мноооого по-зле...
А знаете ли колко жени имат затруднения със свършването!?Демек колко не отдадени мъже има!Повечето мъже са големи егоисти-а само на думи са толкова отдадени и им е хипер от значение дали приятелките им ще свършат или не!Важно е да начешат свойта краста!
А колкото до момичето дето е написало темата...ами пробвай поне със свирка да го задоволиш-или секс...но нека не ти остава длъжен!Око за око, зъб за зъб!![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Тва дето ти е казал,че не иска да свършва:Смахва те.
И ти пък за два часа чекий как не умаля бе моме,аз ако бях щях да остана без ръка,хахаха.
Извикай Азис![]()
Хах майтап. То и аз като си бия ми харесва, ама за да свърша трябва много бързо да почна![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx