- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Към всички които Обичат България !!!
Според мен е задължително да присъства такова нещо а вие как мислите ?
---
т.1
Блаб
Задължително трябва да има
Идеята ми се струва креативна и положителна.![]()
Ако рекламите се убедителни,може наистина да се постигне нещо като резултат. Е, дано ..
Аз съм ЗА
Съединението прави силата!
Духа на хората се преповдига, когато явлението е масово![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаха и компанията Екопак ще даде 90% от бюджета си за реклама в нета, нали ?
Пффф същото лайно като рекламите по телевизията. Със сигурност някоя голяма и дразнеща реклама тук ще ме откаже да посещавам форума, защото такива рекалами ми действат зле. Също като рекламата за разделното събиране на боклука. Те ми пилят да събирам разделно, ама те не ми предоставят контейнери за разделно... да им е*а майката... Само тъпотии мислите!
Аз съм ЗА да си пооправиш правописа.
Идеята е..интересна![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз лично не бих отворила такъв сайт
Като един средностатистически човек не го правя,значи повечето хора не биха го направили,следователно КПД=0.
Това е въпрос на самосъзнание/възпитание,или когато то липсва,на законопроект с предвиждани глоби.
Въпреки,че ми е нисък морала (),единственото което оставям след себе си по улиците са фасове.Ако някой ми отвори дамската чанта ще види поне 2 празни кутии с цигари и няколко целофанчета от храни,които съм прибрала там,защото е нямало къде да ги хвърля.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
не
ако си селяндур по природа, една реклама няма да те промени
Задължително трябва да има!
Аз съм за !
..мишки карат колелета..Първоначално написано от woshata
а пред очите им пердета ..Първоначално написано от Ag
.!.
И аз съм За
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
това е доста селско всъщност..Първоначално написано от RAWRRR
иначе си е до възпитание и усещане да пазиш чисто. съмнявам се някой да се повлияе от подобна реклама. както с надписите по цигарите... не познавам човек, който да ги е спрял.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Би било страхотно да саставим сайт с цел забрана на вафлените обелки.![]()
lame.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Нямам нищо против...А ти както говориш така за България,научи се да пишеш по-грамотно.
90% от вас са тъпи селяндури които не мислят за това какво ще им се случи на тях и на тяхните деца,ама избора си е лично ваш и заради хора които са в тези 90% България е на това диридже и скоро няма да има прогрес ама нека бъдем различни що трябва да имаме хубава природа като можем да я изринем и замарсим с какво ли не....
Просто се жалки подобия на човешки същества които нямат грам морал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()