- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как бихте...?
Kak bihte izharchili 70 xilqdi leva![]()
:P
![]()
бих ги инвестирал.
Само глупаците харчат.
Първоначално написано от bebito0
Bih naela 4ovek koito da me snima kak gi har4a do poslednata stotinka
![]()
Хахаха,дай ми ги и ще видиш какво се прави с тези пари.
е за кво пък точно 70 000 лева? с парите не можеш да си купиш истинско щастие... файда от тях
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Разбира се!Първоначално написано от w0sh
Бих ги инвестирал...винаги съм искал да имам Туроператорска аганция...![]()
чесно казано бих дала част от тях на майка ми... на тати бих му помогнала с банките.. и друга голяма част от тях бих му ги дала, понеже той е по-разсъдлив човек от мен и би направил нещо стойностно с тях, а друга част от тях щях да изхарча за себе си и за приятелите.. я да г почерпим, или пък да ги почерпим както и себе си с някакви екскурзийки тук в България.
Оо, и да не забравяме 'съвременната' ми баба.. и на нея бих дала част от парите, щото от половин година ми мрънка, че тостера им на село се е развалил, а пък аз като ходя на село и все искам препечени филийки с маргарин, деба..
И ако наистина на този етап, в момента имам 70 хиляди лева, от тия пари щях да дам няква част на приятелката ми, която ще е абитуриентка тази учебна година, тъй като и тя барабар с родителите й за доста позакъсали финансово.
Също и с тая част от парите щях да обзаведа част от жилището, в коео живеем с тати.
И без тва от една година го мрънкам, че искам готварска печка(щото мама като ни напусна ни взе всичко)
![]()
![]()
дори и кафеварката.. а днес си правих палачинки, и да са еба в тъпата гъзка, не се усетих, че ми трябва миксер и чак като забърках сместа се усетих, че ще се наложи ръчно да я бъркам ахахахаххахаха
И чесно казано пари за благотворителност и някакви такива.. не бих дала.
За мен благотворителността не се изразява в това да помогна на някой непознат.. в живота ми винаги ще бъдат важни и на първо място близките ми.
Всички сираци и прочие бих ги зарадвала с внимание, отношение, усмивки.. но не и с нещо материалнодори и егоистично да звучи едва ли някой от близките ми има по-малка нужда от пари, примерно. хаха
ех, как ме размечтахте деееееееееееба
^ сари![]()
![]()
1) ще инвенстирам в образованието си
2) ще отделя няква сума за бала ми (няма да се изгъзвам,просто всичко да си е както трябва,няма смисъл от разточителтство)
3) ще си изкарам шоф. курс и ще си взема една кола,тъй като в семейството ми няма такава,а вече 5-6 години ми е втикясало от тия рейсове
4)също бих помогнала на близък човек(повечето ми роднини не са добре финасово,а има и дота,който вече са на възраст и са болни) и бих пуснала една хилядарка на черенка да ми играе цяла вечер на масата![]()
5)инвенстирам в собствен бизнес
6)пари за мен и за почивка
Ех,хубаво е да мечтаеш
Бъди пастет,но с ъкъл! You are in pain
Take your LIFE, take your life with COCAINE
But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing
вече пресмятам дали ще ми стигнат за мини купър![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от Boot
![]()
по темата: ще си купя нов комп и дрто ще го инвестирам![]()
А не,само пари да не ми се дават.Не знам,аз ако видя много пари тръгвам да ги раздавам на другите,а иначе ги пазя и дори не знам защо..Не обичам да харча,не и ако е за мен.Виж ако някой друг ,ще ги дам като нищо.Няма да е зле да си наема финансов съветник.![]()
А иначе ,ако си представим,че съм пълнолетна,бих си взела апартамент и бих го дала под наем.Даже мисля,че ще ми останат-зависи колко голям е апартамента.Тогава ще си купя машина за сладолед.
О ми на първо място ще изплатя домашните уреди, защото покрай ремонта накупихме всичко ново и сега е на изплащане![]()
Ще отделя щедра сума за баба ми и дядо ми, които се нуждаят от ремонт на къщата + малко пари за глезотия![]()
От останалите пари ще отделя половината за образование...
И каквото остане си взимам едно кученце и му купувам всички глезотийки за кученца и т.н.
Пък и ако тогава остане някой лев...ще се поглезя и аз самата![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
и аз ще си вземеме некое мини купърче или пИжо и другото ще го каширвам в банка доакто стана умен и си измисля бизнеса![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Зависи по какъв начин са ми дошли тези 70 000.
Ако са намерени, спечелени в игра и т.н., ще ги раздам на домове за сираци и прочее. Ако аз съм си съдрала гъза, да ги имам тези пари, ще си купя къща в Родопите (няква стара, малка къща) и каквото ми остане, ще го оставя в домашния сейф.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ше ги дам за семки..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Същата работа.Първоначално написано от Rowdy
Колата - мини купър/пежо, банката - първа инвестиционна.Ще си ги оставя там за черни дни.
Ще накупя имоти и понеже цената им се качва ще ги продавам след например най-малко година на по-висока цена.Може пък някакъв бизнес да основа,но определено няма да ги изхарча за глезотии,защото като свъшат ще съм си пак от "средната класа" и ще се чудя как да скатавам някой лев![]()
Ще развия доходен бизнес,който с времето ще увеличи 70-те хиляди неколкократно. С тези пари ще развия друг бизнес,после трети-пети-девети .. Тогава с наличните финансови средства ще свърша нещата,които винаги съм искала. Колко е хубаво да си помечтаеш и как е злокобно да се върнеш в реалността .. ехх![]()
колкото и тъпо да звучи ще ги профукам за дрехи и кецове![]()
![]()