.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Двама!Труден избор!Спешно

Ще разкажа на кратко...В момента съм между чука и наковалнята.Бившия ми приятел беше много груб с мен.След първите 3 седмици от връзката той се пормени и ме правеше на крива.Той ми беше първи,но не уцени и това.След като 3 месеца сме заедно и аз тарпя и тарпя той замина за София а аз си останах в моя град и се разбрахме да се виждаме.Беше сравнително добре.Аз в петък излизам с приятелки и решихме за разнообразие отидохме на една кръчма.Там беше едно момче с което много отдавна се зарибявах.С него изтанцувахме една песен и след това отидох на друга дискотека.После разказах на приятеля ми , за да не си помисли нещо а той стана много ревнив и ми забрани да излизам с момчета независимо приятели или не.Аз тарпях ,но един ден след поредната караница тои ми каза "бегай да игаеш" "надута" "шматка" "ганярка" "момиче което си живее в нейните филми".На мен ми дойде нагоре и се разделих с него.На другия ден излязах с момчето с което танцувахме.Прекарах страхотно.Даржеше се добре с мен и приятелките ми.И така на бърчо се сабрахме.Моя бивш приятел ми званна по телефона да се даржи отвратително както винаги ,но аз му казах че имам ново момче и че няма повече да ме прави на шматка.Той обаче се върна и изглежда разбра какво губи и започна с много смс-и от който написа 1000 пати ,че ме обича,че съжалява и наистина виждам промяна в него.Той е от момчетата който не казват "обичам те" а пред цяла компания много хора стана и каза "обичам те аз сам най-големия глупак че те изгубих.Сега до утре трябва да му кажа решението си ще му дам ли шанс а промяна найстина има..но и сам щастлива с новия си приятел.Той ме кара да се чуствам специялна.Още си обичам стария приятел независимо от всичко той ми е първи и просто свикнах с него много , но с това момче също съм шастлива ,но не го обичам (ние сме от 2 седмици заедно) Не е нормално да обикнеш за 2 седмици...Моля за савет или поне мнение.Ако имате някакви вапроси и неточности за някое от момчетата питайте...Благодаря предварително...

Виж какво след като ти е писнало не я чети и не отговаряй.И на мен ми е писнало от такива като теб ама на...

Град
    Стара Загора
    старото си е старо,новото си е ново! стария го знаеш добре и си била с него вече се е издънил... няа кво да му прощаваш-пак ще го направи. освен тва има не знам колко милиона момчета само в българия други не е единствен,а по света да не говорим. остани си ся със новото приятелче, няма смисъл за 2 седмици да ходите да сте щастливи и после да му кажеш ми аз се събрах със стария си приятел... тъпо е просто. и след време старото ти приятелче отново да вземе да те обижда да се карате... мани мани не ти тряа.наблегни по-добре над чувствата си и се концентрирай върху това което вършиш-градиш нова връзка.касмет!
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Нали знаеш, че човек не се променя независимо какво казва или обещава. Сега бившият ти заявява, че много те обича, че е осъзнал какво е загубил, че ще се промени, че ще те цени повече, че няма да прави това и онова, НО това ще бъде само временно. До следващият ви скандал. До следващата му забрана, обида и т.н.

Моят съвет е, ако наистина се чувстваш добре и специална в компанията на новото момче, остани с него. Той поне още не се е 'издънил'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Нали знаеш, че човек не се променя независимо какво казва или обещава.
    Точно така.
    Докато четох темата ти много се позамислих какво бихме могли да ти кажем ние.
    Истината е, че ти сама трябва да си прецениш. Наистина ТРЯБВА и то САМА...
    Гадно е да имаш два избора и да не знаеш кой е правилния.. но както и да го гледаш никога не можеш да знаеш какво те очаква за в бъдеще..

От първия си винаги ще имаш някакви малки пламъчета, които ще тлеят в теб известно време.. от поста ти усещам нещо, че трудно би се откъснала от него.. но това не трябва да ти е главна причина да се върнеш при него... Както каза някой пред мен - старото си е старо, новото си е ново..

Също и една друга истина - не мога да се поставя на твое място, нито бих могла да ти кажа как бих постъпила аз, защото не се намирам в тази ситуация, недай си Боже някой път ако изпадна в такава тогава на момента ще му мисля, ще импровизирам и единственото, което знам е, че ще направя грешния избор...

...

Абе стой си с новия бе Какво ти мазохистка ли си , че да се връщаш при бившия ?
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Za ni6to na sveta ne mu davai vtori 6ans, samo 6te stradash o6te pove4e... zabravi go, v momenta imash nova vruzka, izjivei q na Max, a nego prosto go zabravi!!!
    Impossible is a dare.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от arfraidofmyself
    Max,
    Познай за кой се сетих. ахахахаха

Вълкът козината си мени,но нрава НЕ !!!
    Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!

Мега фен Аватара на mynichka
    Оф не мога да те разбера ..никой не се променя толкова много ..щом се е държал гадно с теб пак ще се държи! ..Промяната му според мен е временна ..но ти решаваш все пак Пък и с новия си приятел си щастлива ..няма смисъл да разваляш щастието си
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Пазарджик
    Мисля че промяната на поведението на бивишия ти е подтикнато от това че неможе да има това,което иска и мисля че трбва да останеш с новото момче.Ако сега скъсаш с него и се върнеш при предишния мисля че ще останеш излъгана и ще ти е кофти след време,но това е лично твое решение и мисля че нетрябва да слушаш нас а сърцето си !Успех

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Ти ако не можеш сама да вземеш решение, а се допитваш до разни съмнителни форумци, наистина си много лабилна.

Как искаш да се поставим на твоя място?
    Дееба, ,омръзна ми от тъпи теми, ама явно аз съм още по-тъпа, че отговарям и ги чета преди това.

Тая тема съм я чела най-малко 10 пъти в този сайт, в 10 различни варианта......мамка му, изнервих се.
    а що се отнася за теб нз защо но си ми мнго противен/а!Знам че не те интересува моето мнение ама трябва да си го кажа.Само като вида тоя аватар....пфффф
    а и в която и да е тема когато съм видял твое мнение винаги е било някво негативно и с напатки към автора.Незнам ти какви проблеми и теми очакваш да четеш в един теен форум но щом те дразнят защо просто не спреш да ги четеш и да се отдадеш на нещо което те интересува?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Сама трябва да намериш отговора и мисля,че вече го знаеш.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Помисли си добре дали бившия ти приятел наистина се е променил.Все пак рискуваш да загубиш сегашния си приятел(който както ти каза се държи страхотно с теб).За това просто си помисли дали си заслужава ... Все пак не се знае до колко се е променил бившия ти ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Изчакай малко...излизай си с новото момче.Ако бившият ти започне още по напористо да доказва колко много те обича... Върни се при него.Ти сама каза, че новия не го обичаш - обичаш стария и знаеш това, просто ти е трудно да си го признаеш пред себе си!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от xpici
    Listen To Your Heart !!!
    +1
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

:(

Днес бившия ми приятел дойде до училище с огромен букет по голям и от мене с много цветя и каза че е обича и неможе без мен.Каза че ще се бори до край....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Бившия се е "променил",защото не може да приеме,че си му избягала,така да се каже.Не се връщай при него-рискуваш да те нарани отново.Остани със сегашното момче.Ако и с него не потръгне,остани сама.

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Listen To Your Heart !!!
    +1
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    6om si 6astliva s noviq,ostani s nego,tova,4e si vidqla v stariq si fr.promqna,ne ozna4ava,4e vs pak nqma da se povtori!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна

Re: :(

Цитирай Първоначално написано от cryingangel
    Днес бившия ми приятел дойде до училище с огромен букет по голям и от мене с много цветя и каза че е обича и неможе без мен.Каза че ще се бори до край....
    ... Като гледам и ти си му била първата !
    I am not an artist I am a fucking work of art!

За информация

Минаха 2-3 месеца от както съм пуснала темата.За информация на хората който дадоха мнение и съвет и тези които имат подобни ситуации...ще ви разкажа какво се случи.С новия се разбирахме до момент в който тои започна да показва качествата си на КАЗАНОВА и след като аз изялзох на кафе с бившия си приятел просто като приятели той ме изряза и се натиска с друго момиче пред мен 2-3 дена по късно.Изчаках малко време с цел или да си върна момчето или да видя че края е сложен наистина и то така и стана тотална раздяла.10 дена след това се върнах при приятеля ми вече 3 месеца сме отново заедно и той наистина се промени.Хората се променят ако обикнат някого истински!

Град
    Варна
    Наскоро четох във форума,че жените сме бли мазохистки-винаги ни привлича по-лошия.Не съм съгласна с тази теза,но явно има и такива жени и ти май си от тях.Вярно,той ти е първи ,но дали те заслужава е друг въпрос.Аз не бих се върнала при човек,който ме унижава и ми поставя ограничения.Не бива да се примиряваме дори със словестното насилие.Не мисля,че той се е променил.Това,че прави публично изявление нищо не означава.А колкото до второто момче- просто се отдай на момента,наслади му се, пък може и чувства да се появят.

Град
    Габрово
    Честно да ти кажа (от личен опит) тая работа с обещанията и промяната... абе трудна работа.Човек не се променя от днес за утре. Рано или късно всичко пак ще се повтори. В момента, в който той разбере, че ти отново си "негова" , всичко ще започне отначало.
    Абе....дано да греша и дано рпи теб да е различно....Желая ти го искрено.НО....все пак ти сиимай едно на ум.Най-малкото... от време на време му показвай "тънко", че може пак да те загуби, за да не се отпуска и да не се превръща отново в този, който е бил преди.
    Айде узпех, дано всичко е наред.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си