- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Двама!Труден избор!Спешно
Виж,мацо,важното е за момента да се чувстваш добре с него,той да се отнася ОК с теб... за промяната му-ти най-добре я усещаш и може би когато ни го представяше и искаше съвет си била наранена и си пресилила нещата(от обида си оставила чувствата му на заден план и си наблегнала на грешката му). Пожелавам ти да се обичате още дълго и да се слушкате![]()
Който знае да чака, всичко му идва на време.
И ти не си показала, че много държиш на приятеля си след като една караница ти е достатъчна да излезеш с друг. И двамата имате вина за да се разделите. Сега ти решаваш. Което те влече повече това. Но избереш ли повече не залитай. Като избереш единия, с другия приключваш.
ne sam saglasen 4e horate ne se promenqt 4e valka kozinata si meni no nrava ne jivota na vseki e ispalnen s nai razli4ni sityacii nqkoi dobri drygi lo6i hybavo e sled takiva ne6ta da si napravim nqkakavo zakly4enie da gi obmislim dobre i sled tova da se pogrijim sledva6tia pat da sme podgotveni po dobre ponqkoga tova promenq koreno 4ovek i e hybavo da dava6 6ans na nqkoi na koito darji6 po nqkav na4in i da pro6tava6 vse pak sme hora vsi4ki ama i vnimavai da ne prekalqt s tova
listen to ur heart... т.е. Слушай сърцето ти![]()
да слуша
Ееее... Изпреварила си ме. НищоПървоначално написано от xpici
![]()
да слуша
Щом новото момче ти харесва и се отнася добре,не ги слушай приказките на бившия.То и аз мога да ти кажа че те обичам,ама не те обичам налиИзтрърканото клише "Любовта не се казва,а се доказва" важи с пълна сила.Можеш да му го споменеш на бившия.
А пък ако толкова искаш да видиш дали се е променил,пробвай и с двамата.Тъкмо да видиш дали след 2-3 дена като се успокои бившия няма да почне пак с гадното отношение.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
шш ало момичето написа, че вече се е оправило + т'ва е от 2008а темата бе :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
+1 напълно стм съгласнаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Щом никога не е казвал пред всички че те обича а сега го е казал може би е по-добре да пробваш отново със стария за да разбереш дали наистина се е променил ...
tAke a dIrty pIcture![]()
Абе, хора, гледате ли от кога са темите, в които така компетентно се изказвате. Тази е от 2008!
Габиту, айде стига изравя стари теми.Съсредоточи се в новите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last