.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Виж,мацо,важното е за момента да се чувстваш добре с него,той да се отнася ОК с теб... за промяната му-ти най-добре я усещаш и може би когато ни го представяше и искаше съвет си била наранена и си пресилила нещата(от обида си оставила чувствата му на заден план и си наблегнала на грешката му). Пожелавам ти да се обичате още дълго и да се слушкате
    Който знае да чака, всичко му идва на време.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И ти не си показала, че много държиш на приятеля си след като една караница ти е достатъчна да излезеш с друг. И двамата имате вина за да се разделите. Сега ти решаваш. Което те влече повече това. Но избереш ли повече не залитай. Като избереш единия, с другия приключваш.

Град
    jambol
    ne sam saglasen 4e horate ne se promenqt 4e valka kozinata si meni no nrava ne jivota na vseki e ispalnen s nai razli4ni sityacii nqkoi dobri drygi lo6i hybavo e sled takiva ne6ta da si napravim nqkakavo zakly4enie da gi obmislim dobre i sled tova da se pogrijim sledva6tia pat da sme podgotveni po dobre ponqkoga tova promenq koreno 4ovek i e hybavo da dava6 6ans na nqkoi na koito darji6 po nqkav na4in i da pro6tava6 vse pak sme hora vsi4ki ama i vnimavai da ne prekalqt s tova

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    listen to ur heart... т.е. Слушай сърцето ти
    да слуша

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Listen To Your Heart !!!
    Ееее... Изпреварила си ме. Нищо
    да слуша

Щом новото момче ти харесва и се отнася добре,не ги слушай приказките на бившия.То и аз мога да ти кажа че те обичам,ама не те обичам нали Изтрърканото клише "Любовта не се казва,а се доказва" важи с пълна сила.Можеш да му го споменеш на бившия.

А пък ако толкова искаш да видиш дали се е променил,пробвай и с двамата.Тъкмо да видиш дали след 2-3 дена като се успокои бившия няма да почне пак с гадното отношение.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

шш ало момичето написа, че вече се е оправило + т'ва е от 2008а темата бе :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Нали знаеш, че човек не се променя независимо какво казва или обещава. Сега бившият ти заявява, че много те обича, че е осъзнал какво е загубил, че ще се промени, че ще те цени повече, че няма да прави това и онова, НО това ще бъде само временно. До следващият ви скандал. До следващата му забрана, обида и т.н.

Моят съвет е, ако наистина се чувстваш добре и специална в компанията на новото момче, остани с него. Той поне още не се е 'издънил'.
    +1 напълно стм съгласна

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Ти ако не можеш сама да вземеш решение, а се допитваш до разни съмнителни форумци, наистина си много лабилна.

Как искаш да се поставим на твоя място?
    Дееба, ,омръзна ми от тъпи теми, ама явно аз съм още по-тъпа, че отговарям и ги чета преди това.

Тая тема съм я чела най-малко 10 пъти в този сайт, в 10 различни варианта......мамка му, изнервих се.

Щом никога не е казвал пред всички че те обича а сега го е казал може би е по-добре да пробваш отново със стария за да разбереш дали наистина се е променил ...
    tAke a dIrty pIcture

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абе, хора, гледате ли от кога са темите, в които така компетентно се изказвате. Тази е от 2008!

Габиту, айде стига изравя стари теми.Съсредоточи се в новите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си