- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя с него!!!!!!
от 3 седмици ходя с едно момче той не 18 аз на 16 но усещам че той взима нещата по сериозно та даже понякога прекалява със сериозноста и понякога това ме притеснява понякога! миналата седмица се чудехме къде да отидем тъй като беше по хладно и той предложи в тях и първата ми реакция е сам ли си ? и той не с наще ще те запозная и аз му казах че смятам че е раничко да се запознаваме и той се нацупи но му мина сега следващата седмица идва сестра му на гости за 2 седмици и той ше дойдеш ли да се запознаеш и аз отново му намекнах че рано и пак се нацупи вече незнам какво да му кажа не искам да се караме! какво мислите по въпроса мн го обичам и неискам да го нараня ! давайте съвети !!!!![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
Мое лично мнение е , че запознаването с родителите не е кой знае каква крачка към сериозност.Аз винаги сам се запознавала бързо с родеителите на гаджетата ми и винаги ги запознавам с мама на бързо.Според мен е нещо нормално и не кой знае какво.Все пак ти се запознаваш с тях няма да се жените.Просто се отпосни запознайте се и ако усетиш ,че той иска връзка която ти неможеш да му дадеш прекасни и винаги има нов.
ПС. С приятеля ми с който сме от 2 седмици се запознах с майка му на 3-4 ден и то по телефона защотото тя разботи в Гърция...
Запознанството не е знак на супер сериозна връзка.
Е добре какво като те запознае със сестра си или родителите си. То това не се прави малко преди сватбата я...В смисъл това е нещо съвсем нормално и няма защо да се притесняваш.
мацко не живеем в миналия век,където са се запознавали с родителите само в случай на сватба....![]()
са разбирам да те кани на сватба като негово гадже или на някакво по-официално събитие...
предполагам че майка му не закусва с малки момичета и че сестра му не е върколак....
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ахахахаха де ша знайш пък... може и да ядат млади момичета![]()
ае майната му... не ходи! като иска да ви запознае нека ги доведе до вас![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Айде сега .. това , че ще те запознава с техните не значи , че ще им иска благословията да се ожените .. Много холивудски филми гледаш![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Какъв ти е проблемът? Аз пък мога да мрънкам, че за година и половина с приятеля ми, техните даже не знаят името ми...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
еееееееее, MoOnLiGhT_ShAdOw, кво стаа, помниш ли ме ?
Ти май по надалеч от любов и музика и тв не стигаше?/
Абе, деба, сега като ти видех ника и се сетих, че преди време някакъв спор с тебе имахме за нещо, ама не помня.
Ти сещаш ли се?!
йоо, още ли пишеш с това ливало брее.. йейй
Голяма праз! Иска да се изфука с теб момчето, що му разваляш рахатлъка? Ако толкова много не искаш да ходиш никой не може да те принуди, казваш че не е заради родителите му (за да не го обидиш), а заради теб самата ако те обича ще ти влезе в положението и ще разбере и т.н. Но не виждам нищо лошо в това да отидеш...предполагам че не ядат хора...
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Не е кой знае колко голяма крачка ... аз като тръгнах с бившия си и още на 4 ден ме запозна с техните ...
П.П. Родителите му няма да те изядът.![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Еее излагаш се! Какво толкова като те запознае с техните ? Няма да те изядат, а и това в наши времена не значи нищо сериозно.Спокойно.Момчето просто иска да се изфука с новото си готино гадже!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Е, големия прас. Нищо няма да ти стане. Най-добре му кажи, че те притеснява и се разберете, но все пак едва ли нещо ще ти стане...
ПП. И родителите на моето гадже (7месеца и половина) не искат да се запознаят Те с мен, защото твърде сме ставали сериозни и нямало да се женим.![]()
Е какво от това като иска да те запознае, няма да ти предлага брак я...Ти се радвай че иска, а не да е някъв тъп дето да му е през...
И да ходите у тях за друго ;d
white sensation![]()
След като твърдиш,че го обичаш не знам какъе ти е проблема да се запознаеш с семейството му.
Даже е много тъпо от твоя страна,че нямаш желание при положение,че момчето ти е предложи.Даже смея да твърдя,че не само се е "НацупилЮ,ами си и го обидила.
Мисля ,че няма да ти стане нищо ,ако се запознаеш с родителите му![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
а поноякога тва, че понякога иска да те запознае с родителите си, не значи, че понякога му се иска някога да се оженитеПървоначално написано от Canada_Bulgaria_girl_
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Какво ще ти стане,ако се запознаеш с техните?Предполагам няма да те изядат.
Хем казваш, че е рано според теб, хем пък твърдиш, че го обичаш?!? Я първо вземи решение по въорса.
А колкото до това да се запознаеш с техните или със сестра му- какво толкова. Те да не ядат хора!??!?!?!
Я не се впрягай толкова. След като той има желание..... върви и се запознай с тях. Все пак това не те задължава да се жениш за него,я!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Да, и аз това шях да "кажа"... Или не използваш глагола "обичам" правилно, или постъпваш глупаво?Първоначално написано от hooliganka89
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Как го обикна за 3 седмици бе?(абе чисто "ма" щях да ти кажа, ама айде благоприличие, да го е**)
Е кво ше ти стане ако се запознаеш с техните....
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..