- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос относно годеж
Няма да разказвам за мен и за приятелката ми...Накратко смятам да й предложа годеж, а за сватбата по нататака.Говорили сме на тази тема и двамата сме наясно какво правим и с какво се обвързваме.Аз съм на 19 приятелката ми на 18.Имаме уредено жилище когато завърши и всичко точно.Да казвам колко много се обичаме няма смисал май.Та въпроса ми за въпросния годеж ( понеже не съм наясно ) какво трябва да направя...В смисал пръстените там един ли да са два ли да са и трябваше ли да има нещо написано на тях...И също така някой да знае г/д какви пари ще излязат да съм подготвен от сегаМерси предварително.
П.П. Плюйте и критикувайте колкото искате, но ще се радвам на поне един свестен отговор от някой който е по - навътре в нещата или е минал по този път![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Олеле..ама не си ли много младнищо лошо не искам да кажа с това
но всеки сам решава.. не съм много запозната с това но годежния пръстен който ще и дадеш е 1 смисъл за тебе не ти трябва и не мисля че трябва да има надписи на халките се пишеха послания и т.н
![]()
http://www.juvella.com/87/
http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%...%B5%D0%BD.html
успех
пръстенът е един и можеш да й предложиш както ти пожелаеш.относно цени провери в бижутерийните магазини,но си зависи от материала от който е изработен + камъни и т.н. и вземи някакав неин пръстен за сверка на размера.успех!
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Че съм млад млад съмно гледам позитивно на такива неща.Който каквото иска да казва аз съм си доволен от избора
Мерси за инфото, но ако може малко по точна информация какво трябва да пише на пръстена...В едната статия видях че диамантите били задължителни, а в другата че не...Малко се пообърках
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Мн сладко.Ами пръсте тярбава да е един само за нея.По принцип годежните пръстени са по тънки хълки с един голям камък по средата(нз как точно да го обясня) и да зн
че тои се носи на безимения пръст.И гледаи като и правиш предложение да е на някъкво мн романтично място и ще е мн хубаво ако като и го даваш нали там паднеш на колене и и изрецетираш едно любовно стихотворение.
А иначе за цената на пръстена за да е наистина хубав трябва да подготвиш към 300-500.Все пак това и остава за винаги да си го носи и да се радва.И мн успех ти пожелавам![]()
Мхм мерси.И все пак да попитам ( извинявам се за малко тъпия въпрос ) на дясната ръка се слагаше нали.И какво да пише на него![]()
Традицията повелява годежът да се осъществи в дома на момичето, което заедно със семейството си е подготвило празнична трапеза. Момчето и родителите му искат официално ръката на момичето като носят дарове и момчето подарява на момичето “нишан” (подарък, в който е скрит годежния пръстен).
В наши дни често младите предлагат на родителите си да ги заведат на ресторант и по време на вечерята им съобщават решението си.
Независимо как ще изберете да празнувате годежа, важното е да бъдете щастливи и да се повеселите.
По време на годежа се обсъжда датата на сватбата и се определят финансовите задълженията на семействата.
Източник : www.svatba-bg.com
A qui
ами...нз как си се решил явно наистина мн се обичате..мале немога да повярва 2-ра сватба в тийн проблем![]()
![]()
та по темата:
мъжа на сестра ми и подари златен пръстен с един диамант ли какво е нз не мн голям посредата и отстрани съвсем малки такива диамнти ли нз и аз какво е има мн е красив....но си мисля че е по добре да и подариш пръстен бяло злато така ще може да го носи и със сребро...но нз тя какво носи там вече ти си решаваш....ще е хубаво да има някое камъче или диамантче![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Човек и на 90 години да се ожени - пак ще има време да съжалява.Първоначално написано от partychild
По темата - за цена на пръстен мога да те ориентирам. По принцип знам, че пръстените са златни с някакви камъчета отгоре. За диаманти не си помисляй, освен ако не си някой петролен магнат. 14-каратовото злато е по 40 лева/грам. Един пръстен е около 1-2 грама, най-много 3, но мисля, че трябва да е малък самия пръстен, а не някой, с който ако те удари по главата да те нокаутира.
За 120-130 лева можеш да намериш хубав пръстен.
Слага се на дясната ръка на безименния пръст. Ако не й стане - където може тогава.
Don't tell me what I can or can't do !
Boyd Мерси много за инфото на ценитеА някой да знае какво трябва да пише и за колко време ще е горе - доло готов...
П.П.Sunshine Pearl недей са надъхва за сватба...Тя ще е след време поради причината че на този етап няма как да стане но въпреки всичко искаме да направим крачка напред![]()
Всичко е така, както си го направиш.
Годежен пръстен е всеки пръстен с камъче. С'а диаманти мисля си, че ще го пропуснеш т'ва клише.
Успех!
Аз ще се женя за Драго, пък!
Ами при наз беше така - пръстен от бяло злато само за мен, без надписМного е фин и нежен. Според мен не са ти нужни някакви диаманти и такива неща. Все пак по-нататък ще го замяняш с друг :P
Мен нещо по ми харесва идеята за надпис без камък...Какъв може да е надписа.В смисал какво може да бъде написано.Или по точно какво би трябвало да бъде написано![]()
За да ти го надпишат, трябва да е някакъв по-широк.
Според мен(без да налагам мнението си), годежният пръстен трябва да е по-нежен, а не халкист.
офф/Ще ме водят на Пикасо през декември.(искри)/офф
Според мен е хубаво годежния пръстен да е с камъче, а иначе това с надписа според мен е по-подходящо да се направи на брачните халки..
Въпроса е там че тя както и аз си падаме повече по хълките...Това с камъчето на мене лично не ми харесва...Някак си се разваля формата.Та си мислех идея за готин пръстен тип халка.Освен да се напише нещо друго не ми хрумна...
Приятелката ти те право слаб човече , чак до там да я желаеш и да те е страх да я загубиш че да й предлагаш годеш. Поне натази възраст... Моят съвет е да загърбиш всичко и да се отдадеш на лекия живот.
Защо да ме прави слаб ? Да не мислиш че опирам само до приятелката си ? И живота аз си го живея...Имам страхотни приятели - до лятото компанията ни цялата ще е на мотори.Ще се разходим из Европа и всичко на шест...Това че правя такава крачка не означава че съм слаб...Аз капо от към момичета скоро няма да остана - не са една или две които са ми надъхани, като се започне от модел и се стигне до танциорка...Но да не издребнявам...Това си е твое мнениеПървоначално написано от midle
![]()
не само, че цитирам толкова неграмотен пост... но и съм съгласен с него...Първоначално написано от midle
само ще го поправя... не приятелката ти те прави слаб... правиш се сам слаб...
обичате се много... искаш да направиш крачка напред... това го взимаме за даденост и не го оспорваме по никакъв начин
сега нека погледнем обективно на ситуацията... двамата сте на такава възраст, че скоро ще ходите в университет... в един и същи или не.. няма голямо значение... това са 4-6 години, в които си съсредоточен в ученето(искаш да създадеш семейство? НАПРАВИ ГО ПРАВИЛНО!)...
колкото и нелогично да звучи... университета е много динамична среда.. различни хора... различни ситуации.. всичко става...
оцелеете ли през тези 4-6 години като двойка... вече можете да сте сигурни във факта, че сте създадени един за друг...
пиша ти тези неща, защото съм в същата ситуация... има момиче, което ме чака в България... с която съм готов да "прекрача" годежа... с нея стигнахме до заключението, че минат ли тези вече 2 години и половина... и все още можем да си кажем тези неща, които си казахме преди замина... ще знаем, че влизаме в нещо правилно...
година и половина контактувам с момичета от всички краища на света... не съм намерил по-уникална личност!
е... това е моят съвет... изчакай...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Аз мисля,че мога да ти помогна,защото съм сгодена вече![]()
Та моя пръстен е с три камъка,обикновенни не някви диаманти или нещо подобно,но пък ако си някой богаташ може да и купиш и с истински камъни.
Аз и моя приятел направихме годежа малко нестандартен,поне аз така мисля де.
Бяхме на ресторант с майките си,без баща ми,защото той тогава нямаше да ме даде,защото бях малка и така.
Та бяхме на ресторант и той попита майка ми дали би разрешила един ден да се оженим и тя се съгласи,после се обадихме по телефона на другите роднини да им кажем новината и ние продължихме да празнуваме до късно.После ние с моя ГОДЕНИКотидохме на хотел и тва беше общо взето на кратко разказано.
Защо го разубеждавате?Момчето иска да се сгоди и едвали ще ви послуша.Сигорно е бил наясно,че след като пуска темата ще има и такива негативни мнения.Първоначално написано от aqweR
Но иска да кажа,че годежа хем е нещо наистина съществено хем не е кой знае какво,сега нека се сгодят щом го е решил и след време ако нещата не варвят колко му е тя да му върне пръстена и до там...
Но щом сега е решил това нека да си го направи,все пак тази връзка между тях трябва да има някакво развитие,а не да боксуват на едно и също място.
Аз съм ЗА ГОДЕЖА!!!![]()
godejniqt prusten e samo edin-za neq,bez nadpis(nadpisite sa na bra4nite halki),moje da e s kamuk,moje da e po-sempul,vupros na vkus.
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
пич, хубаво е, че искаш да се жениш, поздравления.
А вия стига сте му мрънкали на главата. Да прави кво си иска
та, пръзтена няма определен вид. По американските филми са с големи камъни. Но, не на всяко момиче й харесват такъв вид пръстени. така, че ако не знаеш намери начин да разбереш какви пръстени харесва и злато или сребро. А пръстена, може да изглежда като халка с малки камъчета по него. Виждала съм такъф годежен пръстен![]()
Относно пръстена горе - доло вече избрах какъв да е...Вдругиден отивам по магазините с някоя приятелка и да търся и така![]()
Няма такова нещо "завинаги".Първоначално написано от lipstik
Ако го загуби???
Цената няма значение,важно е да е с любов.
Може и за 180-200лв да се купи.
От Турция и за по-евтино(и няма мн разлика).
Надписват се халки,не пръстени.
Няма смисъл от надпис.
Евала за куража и за решението и
успех в съвместния живот![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg