- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- болка след еякулация
Много се чудих къде да пусна темата, дали тука или в здравословни проблеми ама реших, че тук влизат повече хора. Ако не и тука мястото моля да бъде преместена.
Проблема ми е следния, рядко се случва, но понякога след като свърша започва да ме боли връхчето на главичката, няква пареща болка е и минава за около часнякой да има няква идея защо се получава така и дали е нормално?
Интересен въпрос ходил ли си на лекар или те е срам ?
4ove4e pri men e nqmalo takaf problem ama se pak otidi do 4i4o doktor da go vidi .toi 6ti kaje kakvo to4no ti ima .......
ami priqtelq mi ima podoben problem ne e ni6to stra6no prosto kogata vi tam e adski 4ustvitelna i za tova se polu4ava taka na priqtelq mi su6to mu se opravq si4ko do 1-2 4asa
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Случвало ми се е след дълго биене на чекии. На практика е нещо като мускулна треска, понеже нали пениса е мускул.![]()
цъК! нищо общоПървоначално написано от howland
продължавай!...а пък този проблем е много разпространен но не е нищо тежко
![]()
сигурно е от чорапа който ползваш използваи презерватив \/
Ами аз веднъж се зачетох в кутийките на Durex и ми направи впечатление, че тея дето са Pleasuremax и т.н. които имат за цел да добавят допълнително удоволствие, използват различен лубрикант, който може да доведе до алергични реакции ... та идеята ми е, че ако понякога използваш определен вид и те боли, значи е от лубриканта и спри да ги ползваш![]()
![]()