.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

болка след еякулация

Много се чудих къде да пусна темата, дали тука или в здравословни проблеми ама реших, че тук влизат повече хора. Ако не и тука мястото моля да бъде преместена.

Проблема ми е следния, рядко се случва, но понякога след като свърша започва да ме боли връхчето на главичката, няква пареща болка е и минава за около час някой да има няква идея защо се получава така и дали е нормално?

хммм, ако ме болеше секи път щом свърша до сега отдавна да съм отишъл, но ме боли много рядко и предположих, че се някой може да има такъв или подобен проблем

Интересен въпрос ходил ли си на лекар или те е срам ?

4ove4e pri men e nqmalo takaf problem ama se pak otidi do 4i4o doktor da go vidi .toi 6ti kaje kakvo to4no ti ima .......

не ме е срам, мързи ме ама тва е друга тема и за мързела не мога да отида на лекар
    btw и аз предположих че може да е щот става по-чуствителна, но се чудех дали се получава от нищото или ако се протрие лекичко някъде

ami priqtelq mi ima podoben problem ne e ni6to stra6no prosto kogata vi tam e adski 4ustvitelna i za tova se polu4ava taka na priqtelq mi su6to mu se opravq si4ko do 1-2 4asa
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

mersi mnogo za uspokoenieto (ne 4e se bqh pritesnil ama aide)
    sigurno teq dni 6e otida na lekar

Случвало ми се е след дълго биене на чекии. На практика е нещо като мускулна треска, понеже нали пениса е мускул.

Цитирай Първоначално написано от howland
    Случвало ми се е след дълго биене на чекии. На практика е нещо като мускулна треска, понеже нали пениса е мускул.
    цъК! нищо общо продължавай!...а пък този проблем е много разпространен но не е нищо тежко

Град
    София
    сигурно е от чорапа който ползваш използваи презерватив \/

Ами аз веднъж се зачетох в кутийките на Durex и ми направи впечатление, че тея дето са Pleasuremax и т.н. които имат за цел да добавят допълнително удоволствие, използват различен лубрикант, който може да доведе до алергични реакции ... та идеята ми е, че ако понякога използваш определен вид и те боли, значи е от лубриканта и спри да ги ползваш

почти не се случва след секс случва се от време на време след като масторбирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си