.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Пъпчици ;(

Пъпчици ;(

момичета искам да ви попитам нещо? някоя от вас дали има това което и аз и какво става с мен.. от около един месец имам едни папчици отдолу но са по кожата не са някаде навътре или нещо подобно едни такива червни не е като папка ми и аз нз какво точно.. и не са от брасненето защото ми излизат там кадето няма косми .. не ме боли не ме сарби нищо.. но започвам да се притесявам

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз..силен блясък в очите, във ушите силен бас ..Ако скочиш ти,скачам и аз...Помниш ли???

Град
    тhe middLe of nowhere
    ами на много хора се случват,даже една приятелка имаше..не мисля,че е нещо сериозно

Град
    София
    ходи на доктор ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Е,щом не е от бръсненето,не знам какво е.
    Но примерно и аз получавам обрим малко под пъпа,но това е,защото съм алергична към метал и най-вече никел.
    Да не би и ти да имаш някакъв такъв проблем?

Голям фен
    Гъбички ?

Аз също го имам това ,което казваш ти и съм чувала,че е от брасненето защото аз се бръсна постояно

Голям фен Аватара на glamouros
    Не се притеснявай. Отиди на лекар. Аз имах подобен проблем - все пак се оказа че не е нищо сериозно. И пак ти казвам : най-добре ще е да се консултираш със спецалист.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

idi na lekar moje da sa gubi4ki....

Град
    тhe middLe of nowhere
    Гъбичките сърбят бе,умници И обикновено са на кожата между пръстите на краката,,кви са тез филми дето си ги вкарвате..
    мake cookиes,noт war ^.^

oh po4vam da se pritesnqvam ve4e no 6t eotida tazi sedmica na lekar malko me e sram no ni6to
    Ето там - там навън - с мойте хора - тва съм аз..силен блясък в очите, във ушите силен бас ..Ако скочиш ти,скачам и аз...Помниш ли???

Цитирай Първоначално написано от xbLaHx
    Гъбичките сърбят бе,умници И обикновено са на кожата между пръстите на краката,,кви са тез филми дето си ги вкарвате..

Гъбичките в краката и ръцете са абсолютно различен вид. В слабините също МОЖЕ да има гъбичкова инфекция, която е и заразна, предавана по полов път или дори при контакт посредством бельо или дрехи. Но това по-скоро ми прилича на алергична реакция на бельото или някакъв вид интимен съпун или крем. Чувствителна кожа. Работата може да мине и без Гинеколог, а с Дерматолог или дори личен лекар.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си