.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Кичури ...

Hybrid View

Кичури ...

Някой има ли кичури различни от стандартните цветове .... ии какви

Amii zasega ne, nooo mislq d si napravq v nai-skoro vreme lilavi v krai6tata na kosata, moje i malko rozovi4ki..
    Impossible is a dare.

аз вчера отидох на фризьор и ми направиха един рус с Блондор ... скоро ще го направя лилав или зелен .. бду : от блондора ми се раздразни кожата по врътлето ... даите идея с какво да го намажа за да спре да ме пари и да се обрива

а само да те питам от къде може да си намеря светло синя или зелена боя ззащото търся търся и няма.. а нямам си и на идея с какво да го намажеш...може би кремче но изчакай и други мнения :P
    All you need is love =]

ако си от софия мисля че в натъмно имаше ... иначе фризьорката ми каза че тея цветните бои се казвали ПАРТИ БОИ и по центъра ги имало :P

еми в натъмно ходих но без резултат а неискам на фризиор и затова питах...мерси все пак
    All you need is love =]

Оу велико е! :Д

Преди имах един розов... после си бях направила върху русите кичури със супра отгоре два сини обаче в цвят на аквамарин... бях правила и зелен обаче сичко върху супрата,защото хваща по-добре.. но повече гори...

и затова ви казвам - най-добре са руси!

Розовите стават после оранжеви
    Червените също
    Зелените стават много гадни
    аа сините си остават г/д добре обаче не може да сте сигурни дали боята е добър цвят и няма да изглежда ПРЕКАЛЕНО изкуствено ...

Приятно е ,но ви препоръчвам парти боите защото косата ми поизгоря и добре ,че си имах преди во повечко та е ми повлия ся много...

Обаче е по добре да си е от тея,дето не вредят толкова

Град
    тhe middLe of nowhere
    аз съм имала ярко сини,лилави,ама ярко лилави и също наситено розови ..и по-добре не си прави щото косата ти ще замяза на слама,когато се отмиват ;] а те всъщност се отмиват за 2 изкъпвания ;дд
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    у вас ;]
    mne... az imah rusi... sled vreme se izrusih cqlata... posle se boqdisah 4erevno, posle zlatisto, posle kato se boqdisah beshe neshto mejdu 4erno- lilavo i 4erveno... na razli4nata svetlina razli4no... a sega izsvetlq malko... abe kosata mi e kato opitno zai4e ve4e.. xahxhax
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Ами искам да ви питам, ако си направя рус кичър ще ми се изтощи ли косата или не чак толкова?

Град
    Велико Търново
    Аз нямам никакви кичури,но вчера видях някаква жена със ярко розова коса

Цитирай Първоначално написано от mimichi
    Ами искам да ви питам, ако си направя рус кичър ще ми се изтощи ли косата или не чак толкова?
    Един кичур?.. не.. Определено няма да ти се изтощи косата имам една приятелка която си направи един розов, после го направи рус и косата си и е много добре

Мерси много! Значи ще си направя.

Град
    40 Miles from the Sun
    Как си ревете за внимание...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си