Искам да ви споделя нещо ,което ми се случи и не нарани така,че не мога да забравя и преглутна стореното ;( Историята започва в далечната 2006.Срещнах невероятно момиче,което преобърна целия ми свят.В началото беше нерсериозно но с течение на времето всичко си вървеше до деня в който започнаха проблемите.Какво ли не направих за нея : крещях под блока и Обичам те в 3 през ноща,направих карта за разговори с датата на която сме тръгнали,имам и опит за самоубииство за да докажа колко я обичам ;( (тъжно нали ) писал съм и по 100 смс-а всяка вечер и абсолютно всичко за което можете да се сетите.Направихме към 3 години заедно и дойде деня в който аз реших да се прибера за да я изненадам (уча в друг град ) и какво да видя моето момиче,човека който обичах с цялото си сърце и душа за който бях дал всичко избяга от мен за да отиде на купон при друг наричайки ме луд защото съм я преследвал за да разбера къде отива опитвайки се с сетни усилия да спася всичко вече изгубено но не стана тя е там дори сега е там с него след толкова време с мен ,имах планове исках да съм с нея до края на живота си ;( Исках да имам деца от нея исках да сме щастливи ;( Снощи видях нейни снимки с новото момче и след 20 дена раздяла всичко го преживявам наново сега плача отново и отново не спират и сънищата!Мислех че съм я забравил но .... ;( Аз съм на 20 години и не ви изредих всичко което сме правили но то няма да стигне мястото просто най важното изтъкнах ако не стига ще разкажа още ;( Само ми кажете заслужавам ли това какво съм направил погрешно ;( Каквото мислите го споделете ;( Мн ми е тежко не знам какво да правя вече ;(