- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е...
Като за начало мисля,че трябва да загърбиш неприятните спомени от бившата приятелка.Две години да си сам само заради страха да не те наранят отново?!Я не се излагай,стегни се малко.
Е,хубавото е ,че си осъзнал,че вината си е само твоя и вече е време за промяна.Ти нито си първият,нито последният,който е наранен от любим човек.И на други се случва,но не циклят като теб на едно място,а продължават напред.Точно това трябва и да направиш.
"Всичко тече, всичко се изменя" е казал Хераклит.Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Всичко в живота са спомени, с изключение на един настоящ момент, който преминава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме.Единственият начин е да рискуваш и да продължиш. "...от тогава съм просто затворен към женската част от обществото.." Спокойно,момичетата няма да те изядат,бъди себе си,Относно свалянето-всеки го може,най-важното е да не се притеснявашНищо не става от първия път,просто е нужно малко време.Няма нищо по-велико и по-голямо от времето,то е най-добрият съдник и най-големият ни господар,от нас зависи,дали ще направим,така че след време да открием,че то само ни е направило по-добри,по-мъдри,с красиви души или ни е тласнало към разрухата. Огледай окло теб-може би има момиче,което да заслужава вниманието ти,но не си забелязал.
"Писнало ми е да нося маска" -трябва да се гордееш с това,което сиМахни я тази маска,хич да не ти пука от "комерсиалния фалшив свят".Това си е твоят живот,живей го както на теб ти харесва.Опасно е когато забравяме за МАСКАТА и неусетно започваме да се сливаме с нея. Затова е много важно в определени ситуации да можем да я сваляме за да бъдем себе си.
Рискувай,действай,живей! Dream what u want to dream;go where u want to go;be what u want to be,because u have only one life and one chance to do all the things u want to do.![]()
Надявам се да е помогнало,поне малко.
Deep into that darkness peering,long I stood there,wondering,fearing,doubting,dreaming dreams no mortal ever dared to dream before...