Като за начало мисля,че трябва да загърбиш неприятните спомени от бившата приятелка.Две години да си сам само заради страха да не те наранят отново?! Я не се излагай,стегни се малко. Е,хубавото е ,че си осъзнал,че вината си е само твоя и вече е време за промяна.Ти нито си първият,нито последният,който е наранен от любим човек.И на други се случва,но не циклят като теб на едно място,а продължават напред.Точно това трябва и да направиш. "Всичко тече, всичко се изменя" е казал Хераклит.Не живей в миналото, не мечтай за бъдещето, концентрирай се върху настоящия момент!
Всичко в живота са спомени, с изключение на един настоящ момент, който преминава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме.Единственият начин е да рискуваш и да продължиш. "...от тогава съм просто затворен към женската част от обществото.." Спокойно,момичетата няма да те изядат,бъди себе си,Относно свалянето-всеки го може,най-важното е да не се притесняваш Нищо не става от първия път,просто е нужно малко време.Няма нищо по-велико и по-голямо от времето,то е най-добрият съдник и най-големият ни господар,от нас зависи,дали ще направим,така че след време да открием,че то само ни е направило по-добри,по-мъдри,с красиви души или ни е тласнало към разрухата. Огледай окло теб-може би има момиче,което да заслужава вниманието ти,но не си забелязал.
"Писнало ми е да нося маска" -трябва да се гордееш с това,което си Махни я тази маска,хич да не ти пука от "комерсиалния фалшив свят".Това си е твоят живот,живей го както на теб ти харесва.Опасно е когато забравяме за МАСКАТА и неусетно започваме да се сливаме с нея. Затова е много важно в определени ситуации да можем да я сваляме за да бъдем себе си.
Рискувай,действай,живей! Dream what u want to dream;go where u want to go;be what u want to be,because u have only one life and one chance to do all the things u want to do.
Надявам се да е помогнало,поне малко.