- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презарвативите-размери
Момчета и момичета някой ако знае размерите на презарвативите
примерно за 10 см за 15 за 20 може ли да ми каже ? за да знам като отида до аптеката кво да и кажа не мога да и израся може ли за 17 см презарватив![]()
![]()
ae kato cqlo ne sam 4uval da ima razmeri e....prosto kazva6 edna kutiiiiiiiika Durex i si gotov...!
mne ima razmeri az sam vijdal L i XL ama ne znam koi 6te mi staneПървоначално написано от shvabina
Баце , ми кажи размера на атрибута леГолем ли е
, не е ли
...
17 см презарвативПървоначално написано от petkovoivoda
написал съм го най горе
Опаляя ... сори , пичагаПървоначално написано от Kenvel0
![]()
Виж сия ... ситуацията е следната: Сега ... твоя Пенчо може да е 17 санта , но размера , който може би отговаря на толкова , е за по - дебел или съответно по гръчъв от твоя ПенчоВ смисъл ... Сдобий се с няколко кутий още тази вечер и си пробкай
А тоя , а оня ... и ще разбереш коя е твоята гума ... Разбираш ме , предполагам ... !?
![]()
хаха оки ще си заделя 10 лвПървоначално написано от petkovoivoda
и ще ги пробвам сам или с мойта фр
![]()
Баце ...... Вземи ги пробвай сам , бе хахаха ... Нема момичето да те гледа е така -
- и да те пита - аа ... ти кво правиш уе ? Да не играш на кришка мишка .... И ти - ааа , не , моето момиче .... пробкам си хихихи
![]()
да е не съм толкова тъп тва на шега го казахПървоначално написано от petkovoivoda
![]()
бачи кико ... всички над лев и педесе кутииката ще ти станат ония от 20 ст са наполовинамн са сладки за балончета...