.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Поредната Любовна Главоблъсканица

Зравейте,весели и превесели потребители на най-сладурското сайтче в БГ.... :P
    За кой ли път(вече спрях да ги броя)съм на кръстопът и имам нужда от нечий съвет и мнение на страничен наблюдател...И понеже вече си блъскам главата със седмици в ръзмисъл и съм напълно изчерпана откъм идеи,реших да попитам вас! ...Тази(да пиша тук) май е последната,така,че се притичайте на помощ на моята изкрейзила вече напълно личност!!!
    Така...Започвам направо по темата...
    Аресала съм си един момък.Момчето е много убаво и сгодно...абе както се казва перфектният(отдавна бях убедена,че момчета като него са вече изчезнали,но кой да предположи,че все още ги има- дори да са записани в книгата на изчезващите видове!).Да го наречем Г....та Г преди(преди месеци,когато още бях заета емоционално)не веднъж ми е показвал преди,че ме харесва и след като аз си го аресах и заплюх (и да си призная след доста дълго обмисляне дали трябва или не трябва да предприемам каквото и да е-1во защото учим не само в 1 даскало ми и в 1 клас),реших да пробвам и да видя какво ще стане.Та моя милост първо обмисли варианта да го покани на кафе,ама си викам-Той е мъж ,той трябва да покани и друга тактика се намърда в умното ми мозъче...Реших да изпращам тъй наречените сигнали и да видя дали сам ще се сети да направи нещо...
    Да обаче явно момъкът или е адски срамежлив или глупавичък и след месец всякакви разигравания и повтаряния на 1 и също нещо от моя страна още нищо не е предприел.
    Та чудя се как да постъпя в случая-Да го поканя направо да излезем,или да оставя да се сети сам....
    Честно да ви кажа,по-склонна съм да вярвам,че знае..почти90 процента...Просто се чудя какво още чака.. сигурно е едно-нито хапя,нито ще го изям...
    Мерси,че прочетохте цялата тая поема(ако изобщо сте си направили труда де)..и ще чакам коментарчета и съветчета...
    Айде лек и усмихнат остатък от деня от мен иии много целувки!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Еми,покани го ти,не е кой знае какво.
    Нали вече сме модерни и дамите също канят.
    Аз ако бях нямаше да се претиснявам да го поканя,така мисля де.

Голям фен Аватара на beb4yy
    Ти си изветряла бе човек хаха как само пишеш ми момчето май не ти разчита сигналите !Покани го :P

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ми момчето явно не може да схване какво се опитваш да му покажеш .. за това действай ти ...
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Директно го покани!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Покани го ти.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Прочетах първия ред и сърце не ми даде да продължа нататък ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

хаха.. сладурана.. много ме зарадва темата .. покани го .. и той не хапе :P
    Smile... Tomorrow will be worse...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си