- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам го вече година
знам че звучи тъпанарско.... но още преди година започнах да харесвам един от моя клас.Ми всичко хубаво ама той по едно време разбра (казаха му) и мен супер мн ме беше срам и съвсем се отчуждихме и не си говорехме почти (а преди тва бяхме супер приятели) и аз накрая реших да спра с тоя срам и пак почнахме да си говориме и сме си супер фр ама проблема е , че аз не съм спирала да го харесвам и сега ме е страх кво ще стане ако му кажа...... искам го като повече от приятел но не искам да го загубя
Е,хем те сърби,хем те боли.
Не може така!Решаваш кое искаш повече и предприемаш действие към това.
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"
+1 Решавай какво искаш .. дали го искаш като приятел или като повече от просто приятел .. Няма средно положение ..Първоначално написано от hooliganka89
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Нали знаеш Риск печели ;Риск губи .Както вече беше написано избираш дали искаш да сте приятели или искаш да се опиташ да има нещо повече между вас.
Трябва да решиш кое искаш повече-приятелство или любов.Дори и да не се получи,когато му признаеш чувствата си,поне ще знаеш,че си опитала.А нали знаеш:който рискува-печели,който не рискува-не печели!
е нали сте добри приятели...все пак знае6 не6то за това какво мисли(по специално дали харесва някоя или не6то такова...какво мисли за теб...) и аз съм за опитай
All you need is love =]
ми знам че не харесва никоя .... въпроса е че не знам дали би искал да сме повече от фр.... сори че ви занимавам с мойте лайнарщини
Ми виж..начи примерно покани го да учите заедно по някои предмет,но задължително той трябва да е много добър в него..а ти да си средно..и докато учите..там почваш..Абе ти харесваш ли някой..?Ако каже не..му намекваш че ти харесваш някое момче без да му казваш,че е той,ами..тука и аз вече нз..там някое друго момиче да ми довърши поста..
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ем като сте заедно направи не6то от сорта на някакви намеци от твоя страна или ако не разбере след вси4ко това,кажи не6то директно от сорта на абе бих ли развалила момента и приятелството ни ако ти кажа 4е те харесвам...или не6то такова ти си прецени и ако ре6и6,избери най-подходя6тия според теб момент =) късмет
All you need is love =]
ами той дава ли някакви поводи , че те харесва ... или сте " чисто приятелски отношения " ако не ти е правил намеци това онова недей да правиш нищо защото пак ще се повтори същото ...
с моя приятел беше същото.той ме харесваше аз не знаех.обаче на края на годината на прощалната ни прехвръкнаха искри и след тва започнахме да се виждаме по-често и накрая се събрахме и вече ходим половин година
Ми когато сте сами някой път и сте се средоточили на някаква тема, ти започни да го питаш "Би ли ми казал, ако си харесваше някое момиче ?....Харесваш ли си някой?...." и разни такива.И да почне да прави намеци, и да не каже нищо - кажи си му направо това, което предложиха в предните постове - "Абе ще ме намразиш ли, ако ти кажа, че съм влюбена в теб ?" и чакай ... А същевременно ни известявай за ставащото, за да помагаме по-добре! Успех !
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Напълно съгласна с това мнение. =D>Първоначално написано от hooliganka89
Първо сама си изястни какво искаш и тогава искаи съвет, все пак когато ти не знаеш какво искаш няма как другите да ти помогнат.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Риск печели......... Риск губи.Така или иначе докато ти го харесваш никога няма да сте "истински" приятели, защото ти все ще искащ "нещо повече".
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
+1Първоначално написано от hooliganka89