.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Линк за филм :S

Някой може ли да ми каже от къде да си намеря филма „Da hip hop witch” или направо да ми даде линк . Безкрайни благодарности предварително.

Град
    Плевеен
    А сигурен/а ли си че се пише така, защото го няма никъде.

Убедена съм. Филма е с Еминем и Ja Rule и е излязъл през 2004. И аз проверих на много места, но го няма, за това реших да се консултирам с някой от форума, може вие да сте по – наясно.
    I don't wanna do the things you do, I'm never gonna hear the words you say and I don't ever wanna be like you !

За първи път чувам Еминем да е участвал в такъв филм

да не би да бъркаш или да е така:
    the hip hop witch?

потърси в www.arenabg.com ili v www.zamunda.net
    Малко сме разумните.

Няма нито в www.arenabg.com нито в www.zamunda.net, проверила съм и съм опитала всички възможни начини на писане.. Иначе има разни интервюта с Ем, почти навсякъде, но филма липсва...
    I don't wanna do the things you do, I'm never gonna hear the words you say and I don't ever wanna be like you !

http://www.imdb.com/title/tt0245943/ тва е филма ама аз никъде не го откривам и е от 2000 година а не от 2004

Мда , вярно 2000 , само че нещо не ми стана ясно как по – точно да го дръпна от тоя сайт ???

този саит не е за теглена аз само да се уверя, че е този филма .. иначе не го откривам

Bre, to che e tozi, tozi e, no go nqma nikyde ...

Град
    Petrichh
    Цитирай Първоначално написано от RottenFlesh
    За първи път чувам Еминем да е участвал в такъв филм
    а ми 8-мата миля ? той е главен герои и мисля че се разправяше за живота му :P
    nevermind what haterz says , ignore them `till they fade away .. been thuggin all my life , cant say i dont deserve to take a break ..just live ur life ;-]

За 8мата миля е известно на всички .. Мн силен филм.. прекрасно нещо, но не това е въпросът ми. И все пак ако някой знае от къде може да си дръпна "Da hip hop witch" моля, споделете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си